به گزارش ایرنا به نقل از المیادین، در بیانیه پایانی گروههای فلسطینی آمده است: همه گروههای فلسطینی به جدول زمانی تعیین شده در فرمان برگزاری انتخابات قانونگذاری و ریاستی، با تأکید بر برگزاری آن در قدس، کرانه باختری و نوار غزه بدون استثنا و تعهد به احترام و پذیرش نتایج آن پایبند هستند.
گروههای فلسطینی همچنین بر تشکیل دادگاه ویژه رسیدگی به موضوعات انتخاباتی که منحصراً روند انتخابات و نتایج آن را رصد میکند، توافق کردند.
بر اساس این بیانیه، پلیس فلسطین منحصرا مسؤول تأمین امنیت مراکز انتخاباتی در غزه و کرانه باختری خواهد بود.
گروههای فلسطینی همچنین بر لزوم اعطای آزادیهای عمومی و آزادی فوری همه بازداشتیها تأکید کردند و از محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطین خواستند که فرمان الزام آوری برای آزادی فعالیتهای سیاسی را صادر کند.
این بیانیه میافزاید، باید حق فعالیت سیاسی و ملی برای همه گروههای فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه تضمین شود.
گروههای فلسطینی همچنین بر لزوم تضمین بیطرفی دستگاههای امنیتی در کرانه باختری و نوار غزه و عدم دخالت در انتخابات تأکید کردند.
در این سند همچنین بر سر اتخاذ ساز و کارهای لازمی که برگزاری انتخابات در قدس و فرآیندهای مربوط به آن توافق شدند.
پیشتر اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با تأکید بر گفت و گوهای ملی فلسطینیان در قاهره، ابراز امیدواری کرده بود که این گفت و گوها به بهبود اوضاع داخلی، پایان دودستگی و اختلافات و ایجاد یک نظام سیاسی مبتنی بر شراکت و تنوع سیاسی و احترام به خواسته ملت بینجامد.
امروز گروههای مختلف فلسطینی به منظور فراهم کردن زمینه برگزاری انتخابات، نشست مشترکی در قاهره پایتخت مصر برگزار کردند تا پس از چندین سال وقفه بار دیگر نمایندگان قانونگذاری فلسطین انتخاب و درباره راههای مقابله با دشمن صهیونیستی و گامهای موثری در این مسیر تصمیمگیری کنند.
قرار است انتخابات مجلس قانونگذاری (پارلمان) فلسطین شنبه ۲۲ می ۲۰۲۱ (اول خرداد ۱۴۰۰)، انتخابات ریاست حکومت خودگردان فلسطین شنبه ۳۱ جولای ۲۰۲۱ (۹ مرداد ۱۴۰۰) و انتخابات شورای ملی فلسطین سهشنبه ۳۱ اوت ۲۰۲۱ (۹ شهریور ۱۴۰۰) برگزار شود.
نتایج انتخابات مجلس قانونگذاری، اولین مرحله تشکیل شورای ملی فلسطین خواهد بود و این شورا پس از انتخابات ۹ شهریور ۱۴۰۰ طبق اساسنامه سازمان آزادیبخش و تفاهمات ملی تکمیل خواهد شد.
نظر شما