لیلا آژیر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تشکیل مجمع(پارلمان) مشورتی در کشور برای نخستین بار از خراسان رضوی آغاز شد و پس از نتایج موفقیت آمیز آن، به استانهای داوطلب تعمیم داده شد و در منطقه غرب، کردستان اولین استان داوطلب در این زمینه بود.
وی افزود: راهاندازی این پارلمان از سال گذشته در استان آغاز و با پیگیریهای انجام شده و هماهنگی با فرمانداران، تاکنون در پنج شهر قروه، بیجار، کامیاران، دیواندره و سروآباد راهاندازی شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان اضافه کرد: هدف از راهاندازی این پارلمان افزایش مشارکت بانوان در برنامههای توسعهای استان و همچنین آشنایی یا ظرفیتها و تواناییهای بانوان است و به سایر شهرستانها نیز اعلام شده که در سریعترین زمان ممکن نسبت به راهاندازی این مجمع اقدام کنند.
وی یاداور شد: پارلمان زنان شامل کمیسیونهای تخصصی پنجگانه اجتماعی و فرهنگی، آموزش، پژوهش و توانمندسازی، اقتصادی و اشتغال، سلامت و جمعیت و حقوقی است وهر کدام از شهرستانها یک پارلمان خواهند داشت و پس از آن نمایندهای به پارلمان استان معرفی میکنند.
آژیر اظهار داشت: اعضای این مجمع در میان اقشار مختلف زنان از جمله مدیران، هیاتهای علمی، حوزههای علمیه، هنرمندان و ورزشکاران، کانونهای فرهنگی، هنری مساجد، بسیج، شوراهای شهر روستان،نخبگان المپیادها، دهیاران، سمنها، اتاق بازرگانی و شوراهای دانشآموزی انتخاب میشوند.
دفتر امور بانوان و خانواده در راستای انجام مطالعات و تحقیقات لازم در خصوص مسائل و مشکلات امور بانوان و خانواده در ابعاد زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی و جهت دهی آنان به سوی سیاست های کلان جمهوری اسلامی ایران در استان های کشور راه اندازی شده است.
نظر شما