پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات کرونایی در مازندران پرداخت شد

ساری - ایرنا - رییس شورای هماهنگی بانک‌های مازندران از پرداخت بیش از پنج هزار میلیارد ریالی تسهیلات کرونایی در استان خبر داد و گفت که مازندران با تحقق ۸۷ درصدی پرداخت این تسهیلات ، رتبه دوم کشور را دارد.

خانعلی رشیدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : از ابتدای شیوع ویروس کرونا که مشکلات اقتصادی گسترده ای را ایجاد کرد، آسیب دیدگان اقتصادی به چهارده گروه تقسیم شدند که تا کنون همه این گروه ها موفق به دریافت تسهیلات کرونایی مصوب دولت شدند.

بر اساس مصویات هیات دولت به بانک ها ابلاغ شد استان مازندران یکی از پیشتازترین استانهای در توزیع تسهیلات جبران آسیب کرونایی است و تقریباً پشت نوبتی در این زمینه وجود ندارد. 

مدیر شورای بانک های استان مازندران گفت: تا به امروز ۲۰ هزار و ۶۷۰ فقره تسهیلات ارزان قیمت به گروه های اقتصادی آسیب دیدیه از شیوع ویروس کرونا در استان پرداخت شد که مازندران را پس از تهران در رتبه دوم تحقق این طرح رسانده است.

رشیدی میزان تسهیلات اعطا شده به واحدهای آسیب دیده از ویروس کرونا را پنج هزار و ۱۹۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تمامی این تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد محاسبه و به واحدهای اقتصادی تخصیص یافت.

به گفته او باقی پرونده های متقاضیان تسهیلات کرونایی در دست بررسی است که عمده آنها به دلیل مشکلاتی از قبیل ضمانت ، معوقات بانکی و دلایل دیگر معطل مانده است که باید متقاضی این مشکلات را برطرف کند.

شیوع ویروس کرونا در استان مازندران که از اسفندماه سال گذشته آغاز شد بخش قابل توجهی از اقتصاد مازندران و دیگر مناطق کشور را با چالش جدی روبه رو کرد و عمده فعالیت ها اقتصادی به خصوص در بخش خدماتی و گردشگری را که مهم ترین حوزه اشتغال استان است ، تعطیل کرد.

علاوه بر این ویروس کرونا همراه با تعطیلی گردشگری وضعیت بازار کسب و کار استان را نیز با بحران مواجه کرد و گزاش های رسمی و غیر رسمی از خسارت بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومانی ویروس کرونا به بازار استان حکایت دارد.

خرید سه هزار تبلت دانش آموزی 

رییس امور شعب بانک ملی در استان مازندران همچنین به خرید تجهیزات آموزشی برای دانش آموزان بی بضاعت اشاره کرد و گفت : با وجود اینکه خرید تجهیزات هوشمند در تعهد هیچ بانکی نیست اما ما برای خود مسئولیت اجتماعی قائل بودیم و برای خودمان تعهد ایجاد کردیم.

رشیدی افزود: تا به امروز سه هزار و ۶۰۰ فقره تسهیلات در قالب طرح خرید تجهیزات هوشمند آموزشی به والدین و با کمترین ضمانت و در برخی مواقع حتی بدون ضمانت پرداخت شد.

به گفته وی ، این تسهیلات ۲۰ میلیون ریالی بوده و با نرخ بانکی چهار درصد و در قالب قرض الحسنه پرداخت شده است که در مجموع حدود ۸۲ میلیارد ریال تسهیلات خرید تجهیزات هوشمند آموزشی اعطا در استان شد.

مازندران ۵۰۸ هزار دانش آموز دارد که به دلیل شیوع ویروس کرونا حدود ۹۷ درصد آنها در فضای مجازی آموزش و تحصیل را دنبال می کنند. 

آمار دانش آموزان محروم از تجهیزات آموزشی مجازی در آغاز سال تحصیلی جاری ۴۰ هزار نفر اعلام شد که طبق تازه ترین گزارش آموزش و پرورش مازندران تجهیزات مورد نیاز برای ۲۰ هزار نفر تاکنون تهیه شده و در اختیارشان قرار گرفته است.

همچنین تاکنون ۲۳ هزار دانش‌آموز استان برای دریافت وام خرید تلفن همراه و تبلت هوشمند درخواست دادند که ۶ هزار نفر از آنها موفق به اخذ تسهیلات شده‌اند و ۱۷ هزار نفر در نوبت قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha