جمال معتمدی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون حدود یک و ۲ دهم مگاوات انرژی توسط نیروگاه های خورشیدی بخش های دولتی و خصوصی در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.
وی افزود: از این میزان حدود ۴۵۰ کیلووات انرژی در خود دستگاههای دولتی استان مصرف می شود.
معتمدی زاده تصریح کرد: ۴۱ نیروگاه برق خورشیدی در استان کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی که از این تعداد ۱۱ نیروگاه از سوی دستگاههای اجرایی و ۳۰ نیروگاه هم با مشارکت بخش خصوصی به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: این شرکت برای حمایت از سرمایه گذاران بخش دولتی و خصوصی جهت راه اندازی نیروگاه های خورشیدی تمام تلاش خود را بکار می بندد و همکاری های لازم نیز در این میان صورت می گیرد.
وی بیان کرد: از یک تا ۲۰ کیلو به ازای هر کیلو ۱۰هزار و ۴۰۰، از ۲۰ تا ۱۰۰ کیلو به ازای هر کیلو ۹ هزار و ۱۰۰ و از ۱۰۰ کیلو به بالا تا هفت مگابایت به ازای هر کیلو ۶ هزار و ۳۷۰ ریال برق از بخش خصوصی خریداری و به شبکه برق استان تزریق میشود.
معتمدی زاده ادامه داد: بر اساس قرارداد منعقد شده خرید برق از بخش خصوصی ۲۰ ساله و هرساله متناسب با افزایش قیمتها خرید برق از بخش خصوصی نیز افزایش می یابد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: راه اندازی نیروگاه خورشیدی از سوی بخش خصوصی هیچ گونه محدودیتی ندارد.
وی گفت: راه اندازی نیروگاههای از یک تا ۱۰۰ کیلو وات ساعت بدون استعلام و از ۱۰۰ کیلو وات ساعت به بالا با هماهنگی کارشناسان شرکت برق راه اندازی میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: بر اساس مصوبه دولت دستگاههای اجرایی موظفند ۲۰ درصد برق مصرفی خود را با راه اندازی نیروگاههای خورشیدی تامین و در صورت عدم اجرای این مصوبه برق مصرفی نهادها آزاد محاسبه خواهد شد.
تعداد مشترکین برق در کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۰ هزار مشترک بوده که حدود ۲۱۰ هزار از این تعداد مشترکین برق روستایی هستند.
نظر شما