۱۵ هسته و واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد جذب می‌شود

شهرکرد-ایرنا-مدیر مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: مراحل عقد قرارداد و پذیرش ۹ هسته و ۶ واحد فناور جدید در حال انجام است و به زودی این تعداد هسته و واحد فناور جذب مراکز رشد این دانشگاه می‌شوند.

رشید ریاحی روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا ارائه خدمات در زمینه‌ آموزش‌های تخصصی، تولید محصولات فناورانه و تجاری‌سازی و عرضه محصولات به بازار را از جمله محورهای فعالیت این هسته‌ها و واحدهای فناور جدید دانست و افزود: از این تعداد هسته و واحد فناور جدید، ۲ هسته در مرکز رشد واحدهای فناور و هفت هسته و ۶ واحد در مرکز رشد فناوری سلامت مستقر خواهند شد.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای ثبت 2 شرکت دانش‌بنیان با محوریت گیاهان دارویی و طراحی و ساخت تجهیزات صنعتی و آزمایشگاهی در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نیز در حال انجام است.

ریاحی با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه مبنی بر حمایت از تجاری‌سازی ایده‌ها و یافته‌های پژوهشی یادآور شد: تاکنون ۱۲۰ میلیون ریال تسهیلات برای حمایت از طرح‌های نوآورانه به هسته‌ها و واحدهای فناور پرداخت شده است و به زودی یک میلیارد ریال تسهیلات نیز برای حمایت از طرح تولید کیت‌های آزمایشگاهی به هسته فناور مستقر در این مرکز اختصاص می‌یابد.

وی افزود: همچنین مستندات ۲ هسته فناور مستقر در این مرکز برای بررسی و دریافت تسهیلات فناورانه تا سقف سه میلیارد ریال به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال شده است.

مدیر مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در ادامه به راه‌اندازی نخستین مرکز رشد فناوری سلامت به‌ عنوان تنها مرکز رشد دارای موافقت اصولی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان اشاره کرد و گفت: این مرکز فعالیت خود را با استقرار ۲ هسته فناور از بهار امسال آغاز کرده است و احداث مجموعه نمایشی گیاهان دارویی با هدف ایجاد اکوتوریسم (گردشگری طبیعی) دانشجویی و دانش‌آموزی، اخذ مجوزهای لازم برای تولید کیت تشخیصی مولکولی کرونا، عقد قرارداد همکاری با شرکت‌های داروسازی و ایجاد مدرسه کسب‌وکار و مرکز نوآوری و خلاقیت از جمله فعالیت‌های مرکز رشد فناوری سلامت به شمار می‌روند.

ریاحی هماهنگی برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی با موضوع تیم سازی، بازاریابی و ثبت شرکت با همکاری پارک علم و فناوری استان و همکار در طرح ملی تولید بذر را از دیگر برنامه‌های مرکز رشد فناوری سلامت اعلام کرد.

وی درباره فعالیت‌های انجام شده در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد در سال ۹۹ نیز تصریح کرد: خرید و تکمیل خط تولید الکل اتیلیک با همکاری واحد فناور سنیتایزر و اخذ تاییدیه کیفیت محصول از آزمایشگاه معتمد، اخذ یک مجوز سطح آمادگی فناوری TRL۹ و سه مجوز سطح آمادگی فناوری TRL۴ و اقدام برای راه‌اندازی پایلوت‌های نیمه صنعتی مانند اسانس‌گیری، مواد شوینده، تولید لبنیات، گز و شیرینی، روغن‌گیری و محصولات ترشی و شوری با همکاری بخش خصوصی از برنامه‌های اجرا شده این مرکز است.

به گزارش ایرنا، بیش از ۱۰ هزار دانشجو در ۱۲۵ رشته تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و ۲۰ هسته و واحد فناور موجود در این واحد دانشگاهی فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه خود را با هدف ایجاد اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، تجاری‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی – کاربردی، توسعه کسب‌وکارهای کوچک و متوسط دانش‌بنیان و تسهیل در انتقال دانش و فناوری از مراکز دانشگاهی به واحدهای صنعتی دنبال می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha