محمدعلی حمزه پور، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: با بسته شدن درب اماکن و باشگاه های ورزشی قریب سه هزار نفر از فعالان عرصه ورزش زنجان بیکار شدند که امید است بخشی از آسیب ها با آغاز فعالیت های ورزشی، مرتفع و ضرر و زیان وارده تا حدی جبران شود.
وی، اظهار داشت: در حال حاضر درب کلیه اماکن و باشگاه های ورزشی زنجان به غیر از رشتههای پربرخورد ازجمله کشتی، کبدی و رزمیها، باز است و لازم است پروتکل های بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلای ورزشکاران به بیماری منحوس کووید - ۱۹ به صورت دقیق و کامل رعایت شود.
حمزه پور با بیان اینکه آغاز فعالیت های ورزشی با توجه به رنگ بندی شهرستان ها صورت می گیرد، تصریح کرد: در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و اوج گیری دوباره ویروس کرونا، مجبور به تعطیل کردن تمامی فعالیت های ورزشی خواهیم شد.
معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: رعایت دقیق و کامل دستورالعملهای ابلاغی و پروتکلهای بهداشتی تعیین شده، شرط لازم برای بازگشایی استخرهای شنا بوده و لازم است مدیران آنها به شرایط پایبند باشند که در غیر این صورت علاوه بر پلمب استخر با فرد خاطی نیز برخورد قانونی خوهد شد.
حمزه پور با تاکید براینکه مجوز بازگشایی اماکن و باشگاه های ورزشی زنجان، پس از سه بار اوج گیری شیوع کرونا و با رایزنی های متعدد اخذ شده است، افزود: پایداری فعالیت اماکن و باشگاه ورزشی، بستگی به وضعیت این بیماری منحوس خواهد داشت.
وی اظهار داشت: مسوؤلان این اداره کل به مشکلات باشگاه های ورزشی در این روزهای سخت کرونایی، کاملا واقفند و هرچند می دانیم باشگاهداران به لحاظ اقتصادی در تنگنا هستند اما برای مقابله و شکست ویروس کرونا، چاره ای جز رعایت دستورالعمل ها و رعایت پروتکل های بهداشتی نیست.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر استان زنجان از وجود ۳۶۱ باشگاه ورزشی خصوصی، ۲۷۰ مکان ورزشی سرپوشیده و روباز متعلق به این اداره کل، ۱۴۸ خانه ورزش روستایی و ۱۳۳ مکان ورزشی متعلق به سایر ادارات و ارگانها، بهرهمند است.
نظر شما