علیرضا شیخی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نحوه اجرا و همکاری با امور پژوهشها به سه روش پروژههای فنی، اینترنشیپ و همچنین حمایت از پایاننامههای دکتری و کارشناسی ارشد است، افزود: ۲۳ طرح از طرحهای عقد قرارداد شده، مربوط به پروژههای فنی است.
وی افزود: از این تعداد تاکنون ۱۷ طرح به اتمام رسیده و ۶ طرح نیز در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجانغربی با اشاره به همکاری ۲۰ فقره از طرحهای عقد قرار داده شده در قالب اینترنشیپ یا کارآموزی، اظهار داشت: از این طرحها نیز تاکنون ۱۹ طرح خاتمه یافته و یک طرح نیز در دست بررسی است.
وی همچنین با بیان اینکه ۱۹ فقره از طرحهای عقد قرارداد شده، در بخش پایاننامه دکتری و کارشناسی ارشد بوده است، گفت: از این تعداد نیز تا بهمن ماه امسال، ۱۰ طرح به اتمام رسیده و ۹ طرح دیگر نیز در حال اجراست.
شیخی در ادامه، رفع معضلات و چالشهای فنی مربوط به شرکت گاز را از مهمترین اهداف پیگیری شده از سوی امور پژوهشهای شرکت گاز آذربایجانغربی دانست و تاکید کرد: در این باره آمادگی داریم با پژوهشگران و دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری همکاری کنیم.
به گفته وی، پس از تایید موضوع طرحهای همکاری و اخذ تاییدیه از ستاد شرکت ملی گاز در قالب پروژه پژوهشی، نسبت به عقد قرارداد و حمایت مالی از طرحها اقدام میشود.
آذربایجان غربی تا پیش از دولت یازدهم، یکی از استان های کم برخوردار در حوزه گازرسانی بود ولی هم اکنون به استانی نسبتاً برخوردار تبدیل شده است.
همه این آمار و ارقام در ارتقای رفاه روستاییان و افزایش رضایتمندی آنان از خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت نمود یافته است که می تواند در توسعه روستاها با محوریت مردم، بسیار مثمرثمر باشد.
هم اینک استان آذربایجانغربی با بیش از ۱۴ هزار کیلومتر شبکهگذاری گاز طبیعی بیش از یک میلیون مشترک گاز دارد و هزار و ۱۲۳ روستای آن از نعمت گاز طبیعی برخوردار است.
آذربایجانغربی به دلیل شرایط جغرافیایی کوهستانی یکی از مناطق سخت در بحث گازرسانی محسوب میشود که دولت تدبیر و امید به نحو شایسته ای خدمات خود را در تمام مناطق مختلف در این استان گسترش داده است.
نظر شما