به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی روز سه شنبه در مراسمی از محسن جوادی معاون امور فرهنگی و ایوب دهقانکار مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران به دلیل برگزاری موفق نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران تقدیر کرد.
اول تا دهم بهمن امسال، به دنبال برپا نشدن سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در پی شیوع ویروس کرونا نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار و با استقبال خوب مخاطبان نیز مواجه شد.
در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران یک میلیون و ۲۵۴هزار و ۵۹۹ نسخه کتاب به ارزش ۶۴۰ میلیارد و ۲۵۸میلیون و ۷۷هزار و ۵۶۸ ریال به فروش رسید.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در یک نگاه
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال راهی برای حمایت از ناشران و بازار کتاب کشور بود و با استفاده از تجربیات حضور در نمایشگاههای مجازی برگزار شده توسط دیگر کشورها نظیر نمایشگاه بزرگ کتاب فرانکفورت، این رویداد فرهنگی در ایران به شکل مجازی برگزار شود.
ایوب دهقانکار مدیر عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران با حکم معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان ریاست برگزاری نخستین نمایشگاه مجازی کتاب معرفی شد.
در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، بیش از یک هزار ناشر حضور داشتند و بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب برای عرضه در سایت نمایشگاه مجازی کتاب تهران ارائه شد.
همچنین ۱۸۰ ناشر خارجی با ۲۰ هزار عنوان کتاب و ۱۴۲ نهاد فرهنگی و آژانس ادبی در بخش رایتسنتر نیز در این نمایشگاه حضور داشتند. هزینه ارسال کتابها نیز از سوی شرکت پست جمهوری اسلامی برای همه مخاطبان رایگان اعلام شده بود.
نمایشگاه مجازی کتاب تهران با وجود اتفاقات نه چندان خوشایند در آغاز کار خود، پایانی درخشان را رقم زد. پایانی که پس از ۱۰ روز برگزاری نمایشگاه که ۸ روز فروش آنلاین داشت، بیش از ۶۲ میلیارد تومان درآمد برای ناشران سراسر کشور داشته و توانسته بخشی از مشکلات آنها را تا حدودی برطرف کند تا آنچه ایوب دهقانکار مدیر عامل خانه کتاب تسهیلات اعطایی به ناشران خوانده است، در قالب بن های خرید کتاب، تحقق یابد.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، با دو بار تمدید از یکم تا دهم بهمن برگزار شد.
نظر شما