"مهرداد فولادی "روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:در راستای دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه و به مناسبت دهه فجر مشاوره حقوقی رایگان توسط حقوقدانان داوطلب در راستای بررسی مشکلات حقوقی و قضایی مردم به مدت ۱۱شب در مساجد منتخب سطح استان مرکزی برگزار شد.
وی بیان داشت: هدف از اجرای این طرح در دسترس قرار دادن خدمات مشاوره حقوقی برای عموم مردم با رویکرد کاهش مشکلات حقوقی و با اولویت پیشگیری از وقوع جرم بود.
دبیر ستاد مردمی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تاکید کرد: حدود ۶۰درصد کسانی که در این ۱۱ شب مشاوره حقوقی دریافت کردند، فاقد پرونده در محاکم قضائی بودند و فقط به منظور پیشگیری از درگیریهای حقوقی و قضائی مشاوره گرفتند.
فولادی تصریح کرد: اجرای این طرح مورد استقبال مردم قرار گرفت، به نحوی که اطلاع رسانی عمده این طرح از سوی خود مردم صورت گرفت و به طور متوسط هر شب ۳۰مشاوره حقوقی ارائه شد.
وی یادآور شد: ۲۸درصد موضوعات و مشکلات مطرح شده از سوی مردم کیفری، ۴۰ درصد مرتبط با موضوعات حقوقی، ۳۰ درصد موضوعات مرتبط با دعاوی خانواده و ۲درصد در حوزه حقوق کار بود.
دبیر ستاد مردمی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی اظهار داشت: باتوجه به استقبال عمومی در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی این ستاد در تلاش است در سال آتی حداقل ۸۰ برنامه مشاوره حقوقی رایگان در سطح استان به صورت مستمر به ویژه در مناطق حاشیه ای و کمتر برخوردار برگزار کند.
۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه میکنند.
نظر شما