بهرام سرمست روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی با ائمه جمعه استان قم، ضمن تقدیر از حمایت و توجه مراجع عظام تقلید و علما از دولت و مدیریت استان افزود: تمام مسئولان دولت و استان تمام تلاش خود را برای سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی با عمل به وظایف خود به کار بسته اند.
وی، با بیان اینکه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و شعارهای تعیین شده ایشان برای هر سال، معیار فعالیت تمام مسئولان باید باشد، گفت: مجموعه مدیریتی استان تلاش کرده است که با معیار قرار دادن این شعار،تمام تلاش خود را برای تحقق آن انجام دهد.
سرمست، بهره برداری از ۲۱۲ پروژه در دهه فجر امسال را گوشه ای از تلاش های صورت گرفته برای تحقق شعار سال در استان دانست و اظهار کرد: افتتاح این طرح ها، زمینه اشتغال ۲ هزار و ۱۶۴ تن را در حوزه های مختلف در استان فراهم کرد.
وی تعیین تکلیف واحدهای تولیدی تملک شده توسط بانک ها را از دیگر محورهای فعالیت مسئولان استان برشمرد و گفت: به منظور گره گشایی و پیگیری میدانی وضعیت تولید واحدها صنعتی استان، روزهای سه شنبه برای بازدید مستقیم از واحدهای صنعتی استان در نظر گرفته شده است که این بازدیدها توانسته رضایت تولیدکنندگان در پیگیری مشکلات آنها را جلب کند.
استاندار قم با تاکید بر اینکه مردم تفاوتی بین مسئولان نظام قائل نیستند افزود: موفقیت دولت، موفقت نظام است به همین دلیل هر کس در هر مسئولیتی که قرار دارد باید تمام تلاش خود را در خدمت به مردم و کسب رضایت آنها انجام دهد.
سرمست با اشاره به برنامه ریزی برای اجرای طرح توسعه ۴۴۵ واحد صنعتی در این استان ادامه داد: طبق قول مسئولان اقتصادی در هر بازدید باید یک واحد صنعتی بهره برداری شود.
استاندار قم همچنین در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، با اشاره به لزوم برنامه ریزی مدون در اجرای طرح های اولویت دار استان در حوزه های مختلف اقتصاد مقاومتی، گفت: هماهنگی لازم با دستگاه های استان برای عملیاتی ساختن سرفصل های مورد انتظار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور در سال آینده، در دستور کار قرار گیرد.
وی بیان داشت: حمایت و زمینه سازی برای حرکت تولید کنندگان در مسیر ایجاد مجموعه های تولیدی و هلدینگ های بزرگ می تواند گامی موثر در ارتقاء سطح صنایع استان باشد.
سرمست افزود: ایجاد پیوند بین واحد های تولیدی می تواند در راستای ایجاد زنجیره تامین و تولید کالا و استفاده از ظرفیت های تولیدی استان نقشی حیاتی و مهم ایفا کند.
وی تلاش بیشتر در زمینه احیاء معادن و اکتشاف معادن جدید استان با در نظر گرفتن مسائل زیست محیطی را مورد توجه قرار داد و افزود: دستگاه های متولی بستر توسعه صادرات و تجارت محصولات تولیدی استان را ایجاد کنند.
سرمست با تاکید بر ضرورت تعیین برنامه راهبردی افق های توسعه اقتصادی استان، ادامه داد: یکی از محور های توسعه قم توجه به ظرفیت گردشگری سلامت و بستر سازی مناطق نمونه گردشگری است که در کنار تبیین موضوع بسته سوغات زائر، می توان به خوبی قم را به عنوان یکی از اهداف گردشگری کشور معرفی نمود.
استاندار قم توسعه طرح های زیر بنایی و راه و شهرسازی را یکی دیگر از محور های مهم اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: اگرچه به طور منطقی این طرح ها زمان بر است ، اما با برنامه ریزی صحیح و فازبندی مناسب می توان در فواصل زمانی کوتاه شاهد بهره برداری از فاز های مختلف این پروژه ها باشیم.
وی با اشاره به اهمیت استفاده بهینه از سرمایه های دولتی در اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: مولد سازی اموال دولتی و استفاده بهینه از دارایی های دستگاه های اجرای از اولویت ها مهم پویایی بخش اجرایی در استان است.
سرمست ادامه داد: در برنامه های اقتصادی مقاومتی استان در حوزه آب و فاضلاب، موضوع تفکیک آب شرب و آب مصرفی در فضای سبز در سطح شهر و نیز ایجاد زیرساخت های آب و فاضلاب بخش صنعت و شهرک های صنعتی بویژه محمود آباد و الغدیر اهمیت ویژه ای دارد که باید در دستور کار قرار گیرد.
استاندار قم همچنین به لزوم اتصال منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان به راه آهن سراسری کشور اشاره کرد و بیان داشت: این پروژه که از سوی رییس جمهوری نیز مورد توجه است، اثرات مهمی در اقتصاد استان و کشور دارد و باید با پیگیری مداوم برای عملیاتی سازی آن اقدام شود.
در این جلسه برنامه های اقتصادی مقاومتی سال ۱۴۰۰ استان قم به تصویب رسید.
نظر شما