زیاد النخاله: انتخابات فلسطین میدان جنگ و درگیری خواهد بود

تهران-ایرنا- دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که انتخابات پیش رو، در واقع میدان جنگ و درگیری است و هر کسی که برنده آن شود، می‌تواند شروط خود را تحمیل کند که البته این مسئله تبعات و خطرات زیادی را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش روز شنبه ایرنا، «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در گفت‌وگو با فلسطین الیوم با اشاره به نشست اخیر گروه‌های فلسطینی در قاهره اعلام کرد که اقدام برخی از کشورهای منطقه برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی زیر چتر حمایتی آمریکا باعث شد تا فلسطینیان در قاهره گرد هم بیایند و با توجه به روی کار آمدن دولت جدید ایالات متحده موضع واحدی اتخاذ کنند.

زیاد النخاله افزود: آمریکا اصلی ترین حامی رژیم صهیونیستی است و حامی رژیم های عربی منطقه شده است و آنها را به سازش و همزیستی با دشمن صهیونیست تشویق می‌کند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که نشست‌های قاهره از روی ناتوانی در ایجاد راه حل‌هایی برای حل مشکلات فلسطینیان برگزار شده است و به اعتقاد من پس از انتخابات به جنگ و درگیری کشیده می‌شود.

وی افزود: انتخابات پیش روی، در واقع میدان جنگ و درگیری است و هر کسی که پیروز شود، می‌تواند شروط خود را بر دیگری تحمیل کند که البته این مسئله تبعات و خطرات زیادی را به دنبال خواهد داشت.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که رژیم صهیونیستی می‌داند رام‌الله هرگونه مذاکرات میان گروه‌های فلسطینی را تحت کنترل و سیطره خود دارد و بدون هماهنگی با تل آویو، هیچ گونه تصمیماتی را نخواهد توانست اتخاذ کند.

النخاله تصریح کرد: جهاد اسلامی در هرگونه نشست گروه‌های فلسطینی مستقیما و بدون استثنا حضور خواهد داشت و وظیفه دارد در هر گونه گفت‌وگویی مربوط به فلسطین شرکت کند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین افزود: تا زمانی که تشکیلات خودگردان فلسطین از توافق اسلو خارج نشود، ما نیز هیچ بخشی از تشکیلات نخواهیم بود زیرا با وجود توافق اسلو، آرمان‌های ملت فلسطین تحقق نخواهد یافت.

زیاد النخاله اظهار داشت: این در حالی است که ما پس از نشست رهبران فلسطینی و اعلام محمود عباس مبنی بر توقف هماهنگی امنیتی رام الله و تل آویو و مخالف با معامله قرن، به طور جدی بررسی کردیم که بخشی از ساختار سیاسی تشکیلات باشیم.

وی گفت: توقف مقاومت در هر صورتی عقب نشینی از حق مشروع و قانونی ملت فلسطین است و دشمن و معادله منطقه‌ای فلسطینیان را به تسلیم شدن وادار می‌کند که این نشان می‌دهد، توازن قوا به نفع ملت فلسطین نیست. البته این حق تاریخی فلسطینیان و وظایف ما در قبال مقاومت را تغییر نخواهد داد.

پیش از نیز جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هشدار داده بود که رژیم صهیونیستی با تهدید برگزار کنندگان و رای دهندگان دنبال ایجاد اخلال در انتخابات عمومی فلسطین است.

«صلاح البردویل»، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در این باره گفت‌ که «اشغالگران صهیونیست می کوشند در انتخابات آینده فلسطین اخلال ایجاد کنند و برای همین برگزارکنندگان، رای‎‌دهندگان و نامزدها را تهدید می کنند.  

  «یحیی السنوار» از رهبران حماس در نوار غزه نیز پیشتر رژیم صهیونیستی را از هرگونه مداخله در انتخابات ماه مه آینده یا مانع‌تراشی در مسیر برگزاری آن برحذار داشته بود.

طبق بیانیه رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، انتخابات مجلس قانونگذاری در روز ۲۲ ماه می‌ (یکم خرداد)  و انتخابات ریاست جمهوری در ۳۱ ژوئیه (۹ مرداد) برگزار خواهد شد و چنانچه انتخابات مجلس قانونگذاری به مرحله دوم کشیده نشود، انتخابات مجلس ملی در ۳۱ آگوست (۹ شهریور) برگزار خواهد شد.  

 پس از ۱۵ سال، این اولین بار است که تشکیلات خودگردان فلسطین حکمی برای برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری، ریاست جمهوری و مجلس ملی صادر می‌کند  که مورد استقبال جنبش «حماس»  قرار گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha