سید محمد طباطبایی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سال ۹۲ میزان سرانه ورزشی روباز ۰.۲۱ متر مربع به ازای هر نفر بود و این رقم حدود هفت سال بعد و در ابتدای امسال به ۰.۳۶ متر مربع برای هر نفر رسید.
وی اضافه کرد: سرانه ورزشی اماکن سربسته ورزشی این استان نیز در این مدت ۱۱ درصد بیشتر شد به این صورت که هفت سال قبل این شاخص ۰.۰۸۷ متر مربع بود و در ابتدای امسال به ۰.۰۹۷ افزایش یافت.
مدیرکل ورزش و جوانان اصفهان ادامه داد: تعداد اماکن ورزشی روستایی در پایان سال قبل نسبت به سال ۹۲، ۱۰ درصد رشد داشت به این ترتیب که هفت سال قبل ۱۰۸ مکان ورزشی در روستاها داشتیم و پایان سال قبل این رقم به ۱۱۹ مکان ورزشی رسید.
طباطبایی با بیان اینکه شمار اماکن ورزشی شهری نیز هفت درصد رشد داشته است گفت: رسیدن ۴۵۶ مکان ورزشی به ۴۸۸ مکان نشان از توجه به این بخش دارد و البته باید بدانیم که سرانه ورزشی استان همچنان مطلوب نیست و باید برای احداث و تکمیل ورزشگاههای دیگر در سراسر شهرستانها تلاش شود.
وی با اشاره به رشد ۱۲ درصدی تعداد استخرها در استان اصفهان در مدت یاد شده خاطرنشان کرد: تعداد خوابگاههای ورزشی تا پایان سال قبل تغییری پیدا نکرد و نیاز است که به این موضوع توجه شود.
مدیرکل ورزش و جوانان اصفهان با اشاره به توان نیکوکاران برای مشارکت در ساخت و یا تکمیل طرحهای ورزشی اظهارداشت: بدون شک سرمایهگذاری در ورزش هزینه نیست و سلامتی جامعه، کاهش آسیب های اجتماعی و بهبود وضعیت روحی و روانی را در پی دارد و بدون تردید خیران ورزشیار به این موضوعات واقفند زیرا سهم آنان در ورزش استان قابل توجه و چشمگیر بوده است.
حدود ۳۷۵ هزار ورزشکار سازمان یافته و بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی در استان اصفهان فعالیت میکنند.
نظر شما