منصور غلامی روز سه شنبه در این آیین که در محل ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد افزود: تجربه نشان داده است هرجا مشتری مستمر تولیدات علمی داشته ایم کارها نیز به خوبی پیش رفته است، نیروهای مسلح همواره و به طور متناوب خواهان استفاده از ظرفیتهای علمی دانشگاهها هستند و این استمرار به نوعی باعث دلگرمی ما پژوهشگران میشود.
وی با ابراز خرسندی از افزایش همکاریهای دانشگاه با نیروهای مسلح گفت: هدف این تفاهمنامه، استفاده از ظرفیتهای علمی وزارت علوم برای انجام پروژههای دفاعی و متقابلاً جهت استفاده از ظرفیتهای دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح برای انجام فعالیتهای علمی است.
سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این آیین با اشاره به سابقه طولانی همکاریهای ستاد کل نیروهای مسلح با بخشهای مختلف وزارت علوم از دوران دفاع مقدس تاکنون، اظهار داشت: با انجام این همکاریها ظرفیتهای خوبی در اختیار هر دو طرف قرار گرفت و دستاوردهای زیادی را نیز در این میان شاهد بوده ایم.
وی افزود: سرریز تحقیقات نیروهای مسلح در بخشهای مختلف در اختیار بخش کشوری قرار خواهد گرفت تا مورد بهرهبرداری قرار گیرد و موجب ارتقای علمی کشور شود.
سردار باقری با اشاره به فعالیت نیروهای مسلح در حوزههای مختلف علوم و فنون و همچنین تولید دانشهای مختلف در نیروهای مسلح ابراز امیدواری کرد با امضای این تفاهمنامه، همکاریها شکل نظام مندی به خود بگیرد وبا ارتقای پایههای علمی موجب جهش علمی کشور در حوزه دفاعی شود.
بنابر گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به موجب این تفاهم نامه که به امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس ستاد کل نیروهای مسلح رسید، دو طرف در حوزههای علمی، فناوری، پژوهشی و اجرای پروژههای دفاعی و علمی همکاری میکنند.
دراین تفاهم نامه پنج ساله که قابل تمدید است دو طرف بر استفاده از ظرفیتهای آموزشی و فناوری، فرصتهای مطالعاتی، مهارت آموزی، استفاده از نخبگان علمی در نیروهای مسلح و کسرخدمت دانشجویی تاکید کردند.
همچنین در این تفاهمنامه توافق شد که با ایجاد سامانههای متصل از مجموعههای پژوهشی دانشگاهها و ستاد کل نیروهای مسلح، پژوهشگران و اساتید از نتایج پژوهشهای همدیگر مطلع شوند و از دانشآموختگانی که رسالههای دکتری و پایان نامههای کارشناسی ارشد تدوین میکنند، پشتیبانی شود.
نظر شما