هادی حقشناس روز شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گلستان با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: ۲ کانال چپاقلی و خوزینی نیازمند لایروبی است و اجرای طرح مدیریت هیات امنایی میتواند در نجات خلیج گرگان موثر باشد.
وی بیان داشت: قبل از ساخت بنادر در گیلان و مازندران، بندرهای گز و ترکمن در دهه های قبل در اوج شکوفایی قرار داشت اما به دلیل پسروی آب و قطع برقراری اتصال خلیج گرگان با دریای خزر از رونق افتادند.
استاندار گلستان با اشاره به تصویب ایجاد بندر خشک در گلستان از سوی دولت یازدهم گفت: راه اندازی این بندر و برقراری ارتباط با کشورهای حاشیه دریای خزر میتواند تامین مواد اولیه صنایعی مانند کارگاه های تولید مبل روستای عطاآباد و مرغداری های صنعتی استان را آسان تر کرده و در نتیجه آن قیمت تمام شده این محصولات کمتر شود.
حق شناس به اجرای طرح زهکشی اراضی استان اشاره کرد و گفت: تا قبل از سال ۹۲ فقط چهار هزار هکتار از اراضی استان زهکشی شده بود اما در حال حاضر این رقم به ۸۰ هزار هکتار رسیده و اجرای این طرح کماکان ادامه دارد.
سال ۹۳ در سفر اول رییس جمهوری به گلستان زهکشی ۲۸۰ هزار هکتار اراضی استان به تصویب هیات دولت رسید که از آن زمان تاکنون ۷۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی توسط جهاد کشاورزی و ۴۰ هزار هکتار از سوی شرکت آب منطقه ای گلستان زهکشی شد.
طبق برنامه تا پایان دولت دوازدهم باید ۱۴۰ هزار هکتار از اراضی اولویت دار گلستان زهکشی شود.
کارشناسان معتقدند که ۴۶۰ هزار هکتار از اراضی گلستان نیازمند زهکشی است.
نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان هم در این جلسه با تقدیر از تلاش دولت برای زهکشی اراضی استان بر تکمیل سریع تر این طرح با هدف بهبود و افزایش تولید بخش کشاورزی تاکید کرد.
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی همچنین خواستار عمل دولت به وعده راه اندازی زیرساخت های گردشگری در جزیره آشوراده شد و اظهار امیدواری کرد که تکمیل هر چه سریعتر این طرح گلستان را به قطب گردشگری تبدیل کرده و درهای توسعه و سرمایه گذاری داخلی و خارجی را به روی سرمایه گذاران باز کند.
اجرای پروژه ملی گردشگری و طبیعت گردی در جزیره آشوراده یکی از مصوبات سفر سال ۹۳ دولت تدبیر و امید به استان گلستان است.
نظر شما