به گزارش خبرنگار آموزش ایرنا، محسن فتحی روز دوشنبه در نوزدهمین رویداد دوشنبه های استارتاپی صندوق نوآوری و شکوفایی که به صورت مجازی برگزار شد، افزود: در حال حاضر دنیا به سمت پیشرفت تکنولوژی بر پایه فناوری اطلاعات در حرکت است و این نیاز در دوران پسا کرونا در استفاده از اپلیکیشن ها و حوزه های مرتبط با فناوری اطلاعات در زندگی روزمره مردم احساس می شود.
وی خاطرنشان کرد: فناوری دیجیتال حوزه ای است که می تواند به لحاظ اشتغال و ایجاد ارزش افزوده و ارزآوری و خلق ثروت برای کشور مفید باشد و بتوانیم با علم روز دنیا ارزش افزوده ای به دانش و توانایی علمی یمان بدهیم، در همین زمینه حوزه سلامت دیجیتال یکی از این حوزه ها است.
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: فناوری دیجیتال دسترسی مردم به حوزه های سلامت را راحت ترو امکان پذیرتر کرده است.
فتحی گفت: در ایران در حوزه سلامت دیجیتال دستاوردهای خوبی از سوی استارتاپ ها ارایه شده است و بسیار کاربردی هستند و نیاز جامعه پزشکان، افراد بیمار و اطرافیان بیمار و سالمندان را برطرف می کنند.
وی یادآور شد: وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی به طور کامل به این امر واقف هستند که سرمایه گذاری آینده در حوزه سلامت بیشتر در حوزه سلامت دیجیتال خواهد بود، بنابراین باید زیر ساختی در وزارت بهداشت در این خصوص داشته باشیم و اطلاعات پایه در خصوص افراد بیمار نیز در این حوزه برای فعالیت و ارایه طرح ها و اپلیکیشن های مبتنی بر این فناوری داشته باشیم.
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: همه این ها باید بر اساس آمار باشد، قطعا این زیرساخت ها می توانند کمک شایانی درپیشرفت حوزه فناوری اطلاعات در بخش سلامت داشته باشد، بنابراین برای توسعه این زیرساخت ها و دولت الکترونیک بودجه مربوطه از سوی دولت و مجلس اختصاص داده شد.
فتحی ادامه داد: در همین راستا وزارت بهداشت و تامین اجتماعی مکلف شده اند که زیرساخت های سلامت دیجیتال را در کشور ایجاد کنند و بودجه مربوط به آن نیز اختصاص داده شده است.
وی همچنین گفت: اختصاص بودجه مشخص به ایجاد زیرساخت های سلامت دیجیتال قدم های خوبی در زمینه فعالیت استارتاپ ها و نظام سلامت کشور خواهد بود.
نوزدهمین دوشنبه های استارتاپی با معرفی هفت ایده استارتاپی در حوزه سلامت دیجیتال با حضور سرمایه گذاران داخلی برگزار شد.
نظر شما