به گزارش خبرنگار ایرنا، این نمایشگاه که در نگارخانه بلوط واقع در ۲۲ بهمن چهارراه نوبهار مجتمع سعید طبقه همکف برگزار میشود از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ پذیرای علاقهمندان به هنر خوشنویسی است.
عبدالله جواری کرمانشاهی از خوشنویسان بنام و معاصر کرمانشاهی است که سال ۱۳۳۵ در محله برزه دماغ کرمانشاه به دنیا آمد؛ وی نخست هنر خوشنویسی را نزد «میرزا آقا کریمی» آغاز و سپس دوره تکمیلی آن را نزد مرحوم آیت الله نجومی (ره) چهره ماندگار جهان اسلام، ادامه داد.
کیخسرو خروش، اردشیر اکبری و استاد امیر خانی دیگر اساتید خوشنویسی بودند که استاد جواری نزد آنان تلمذ کرد و هم اکنون وی از اساتید برتر خوشنویسی کشور بوده و شاگردان زیادی نزد وی، هنر ارزشمند خوشنویسی را فراگرفته اند.
از جمله فعالیت های این پیشکسوت کرمانشاهی می توان به کتابت شاهنامه، مناجات نامه شهدای کرمانشاه، منتخب دیوان شمس، دیوان محتشم کاشانی، دیوان وحدت کرمانشاهی، دیوان حافظ و مقاله سیری در هنر خوشنویسی کرمانشاه اشاره کرد.
استاد جواری در سال ۱۳۶۰ توانست مدرک ممتاز خوشنویسی را دریافت کرده و در سال ۸۶ نیز موفق به اخذ درجه استادی شد؛ این خوشنویس کرمانشاهی در هنر تذهیب نیز سر رشته داشته و در خط شکسته نزد استاد «یدالله کابلی»، در خط ثلث و نسخ در محضر آیت الله نجومی و استاد «میرزا احمد زنجانی» آموزش دیده و هنر تذهیب و نگارگری را نیز از استاد «اردشیر مجرد تاکستانی» آموخت.
استاد جواری در طول مدت فعالیتش نمایشگاه های متعدد داخلی و خارجی برپا کرده که از آن جمله می توان به نمایشگاه هایی در کشورهای پاکستان و فرانسه اشاره کرد ؛ وی از سال ۱۳۶۰ انجمن خوشنویسان کرمانشاه را تاسیس کرد و تا به امروز مسئولیت این انجمن را برعهده دارد.