کالاهای قاچاق مکشوفه در کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای همدان استفاده می‌شود

همدان- ایرنا- دبیر ستاد قاچاق کالا و ارز استانداری همدان گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه بین کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز و آموزش فنی و حرفه ای همدان، برخی از کالاهای مکشوفه قاچاق موجود در انبار اموال تملیکی استان در کارگاه های فنی و حرفه­‌ای استفاده می شود.

به گزارش ایرنا، حبیب مومیوند روز یکشنبه در جلسه انعقاد تفاهم نامه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز و آموزش فنی و حرفه ای همدان افزود: مهمترین هدف این تفاهم نامه، تعامل، همکاری و مشارکت در طراحی و اجرای فعالیت‌­های نظام یافته در زمینه ­های مورد توافق با بهره ­گیری متقابل از ظرفیت‌­ها و توانمندی‌­های موجود طرفین در راستای تحقق اهداف تفاهم­ نامه است.

وی افزود: ارتقای فرهنگ عمومی، تقبیح مصرف کالای قاچاق، گفتمان‌­سازی در زمینه پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بهره­ گیری از ظرفیت ­های طرفین از دیگر اهداف این تفاهم نامه به شمار می رود.

مومیوند با تاکید بر ضرورت اولویت بخشی و تقویت ظرفیت‌­های آگاهی بخشی و فرهنگ­سازی در پیشگیری و مقابله هدفمند با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: جریان­‌سازی، آگاهی بخشی و انجام تبلیغات هوشمندانه برای ایجاد حساسیت، ارتقای نقش آفرینی و مشارکت مؤثر گروه­‌های هدف، مدیران و افکار عمومی نسبت به پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز و آثار سوء و مضرات آن ضروری است.

دبیر ستاد قاچاق کالا و ارز استانداری همدان اظهار داشت: تولید محتوای فرهنگی، دینی، اجتماعی و رسانه‌­­ای با اهداف، سیاست­‌های پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز در راستای حمایت از تولید و مصرف کالا با کیفیت داخلی مورد تاکید است.

مومیوند تعهدات کمیسیون قاچاق کالا و ارز استانداری همدان را تلاش برای تخصیص برخی از کالاهای مکشوفه قاچاق موجود در انبار اموال تملیکی استان برای آموزش­‌های فنی و حرفه‌­ای، تأمین و پشتیبانی محتوایی، علمی و اطلاعاتی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان در زمینه پیشگیری و مبارزه با قاچاق عنوان کرد.

وی بیان کرد: دعوت از نمایندگان فنی و حرفه ای برای حضور در کمیسیون استانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و کارگروه‌­های ذیل آن همچنین انجام هماهنگی‌­های لازم به منظور بهره‌­برداری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان از ظرفیت­ های مراکز فرهنگی، رسانه­‌ای، هنری، آموزشی و تحقیقاتی از دیگر تعهدات است.

دبیر ستاد قاچاق کالا و ارز استانداری همدان ادامه داد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای نیز متعهد به بهره­‌گیری از شبکه فراگیر آموزش­‌های فنی و حرفه­‌ای در امر جریان سازی، آگاهی بخشی و انجام تبلیغات هوشمندانه در پیشگیری و مقابله هدفمند با قاچاق کالا و ارز شده است.

مومیوند اضافه کرد: استفاده از ظرفیت­‌های رسانه‌­ای، فضای مجازی و انتشاراتی برای تولید محتوای چند رسانه‌­ای، هنری و نشر کتاب با موضوع پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز و اختصاص بخش ویژه در نشست‌های تخصصی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای به بحث و بررسی پیرامون علل، ریشه‌­ها و پیامدهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی قاچاق و نقش فعالیت­های فرهنگی و تبلیغ در مبارزه با آن توسط فنی و حرفه ای پیگیری می شود.

وی ادامه داد: در عین حال فنی و حرفه ای مکلف به اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم استان در راستای تشویق به خرید کالاهای ایرانی و پرهیز از خرید و مصرف کالاهای قاچاق با بیان تأثیرات مخرب آن بر اشتغال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha