رضا جمشیدی روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: گزارش ۱۱ ماهه امسال خراسان رضوی نشان می دهد که این استان نسبت به تکلیف ۱۱ ماهه خود در تحقق درآمدهای مصوب، سه درصد بیشتر عمل کرده است و تا پایان بهمن ماه به پنج هزار و ۳۵۵ میلیارد تومان رسیده که ۹۲ درصد از این میزان مربوط به درآمدهای مالیاتی و باقی مربوط به سایر درآمدهاست.
وی اضافه کرد: امسال درآمدهای مصوب استان خراسان رضوی نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش داشت و به عدد پنج هزار و ۶۷۴ میلیارد تومان رسید که ۳.۴ درصد از کل درآمدهایی است که باید توسط استانهای کشور وصول شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: سهم خراسان رضوی از تولید ناخالص داخلی کشور حدود ۶ درصد است اما سهم درآمدهای مکلفی استان حاصل از مالیات حدود ۳.۴ درصد از کل کشور است.
جمشیدی افزود: مجموع اعتباراتی که از ابتدای امسال تاکنون به استان خراسان رضوی ابلاغ شده ۲ هزار و ۳۰۵ میلیارد تومان است که تاکنون ۶۹ درصد از این عدد تخصیص یافته است.
وی ادامه داد: از این میزان، ۸۷۷ میلیارد تومان مربوط به اعتبارات جاری ۲۴ دستگاه اجرایی مشمول بودجه جاری استان است که حدود ۹۹ درصد از این میزان اعتبارات نیز تاکنون تخصیص یافته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: امسال یکی از سخت ترین سالها در تخصیص و اعتبارات هزینه ای استان بود که به دلیل افزایش در ابلاغ ضریب حقوق در ابتدای سال اتفاق افتاد اما بار مالی این افزایش به صورت کامل در بودجه سال ۹۹ لحاظ نشده بود، بنابراین از ابتدای امسال استان با کسری های بسیار شدیدی مواجه شد و بسیاری از پرداختی اعتبارات با کسری مواجه شد.
جمشیدی افزود: اعتبارات عمرانی امسال خراسان رضوی هزار و ۴۲۹ میلیارد تومان است که از این میزان تاکنون ۶۹۶ میلیارد تومان تخصیص یافته که معادل ۴۹ درصد است.
وی ادامه داد: از کل اعتبارات عمرانی تخصیص یافته استان تاکنون ۲۶۷ میلیارد تومان به صورت نقدی و بقیه به صورت اسناد خزانه اسلامی بوده و سررسید و تخصیص اسناد خزانه اسلامی نیز مربوط به سه سال آینده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: تخصیص اعتبارات استانی خراسان رضوی در سال جاری ۷۵ درصد است که تخصیص بخشهای مختلف آن متفاوت است مثلابخشی از درآمدهای نفتی تخصیص ۱۳ درصدی و تامین قیر تخصیص ۱۰۰ درصدی دارد.
جمشیدی افزود: امسال با عنایت رییس سازمان برنامه و بودجه و پیگیری استاندار، حاشیه شهر مشهد ردیف اعتباری مستقلی در بودجه سال ۱۴۰۰ به دست آورد اما با توجه به اینکه هنوز لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی نهایی نشده، سهم خراسان رضوی از بودجه سال آینده مشخص نیست.
وی ادامه داد: هفته گذشته سند آمایش سرزمین کشور پس از چند دهه در نهایت به تصویب شورای عالی آمایش سرزمین کشور رسید که امید است نتایج خوبی برای استانها در پی داشته باشد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی از سال ۱۳۷۸ مطالعه برای سند آمایش سرزمینی را آغاز کرده بود که در سال ۱۳۹۳ مرحله دوم این مطالعه به تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان رسید و در نهایت سند آمایش سرزمینی استان یک کاسه شد.
جمشیدی افزود: از سال آینده به هنگام سازی و به روزرسانی اسناد آمایش سرزمینی استانها منطبق بر سند آمایش سرزمینی کشور در دستور کار سازمانهای مدیریت و برنامه ریزی استانی قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: امسال سه هزار و ۷۶۲ طرح عمرانی با اعتبار هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان و تخصیص اعتبار ۴۷ درصد در استان خراسان رضوی در حال اجرا ست که پیشرفت اجرایی آنها ۴۸.۵ درصد است.
نظر شما