«محمد مددی» روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گوشت مرغ منجمد و گوشت تازه طیور ۲ محصول کشتارگاه تعاونی سبز ایرانیان است که از این پس با نشان حلال توزیع میشود.
وی با اشاره به فرآیند دقیق و کارشناسی برای صدور این نشان ارزشمند گفت: در این کشتارگاه محیط کشتار، ذبح شرعی، ارزیابی بهداشتی کارکنان دخیل در حلیت موشکافانه بررسی می شود.
مدیرکل استاندارد استان همدان خاطرنشان کرد: پیش از این هم سه محصول کارخانه «شیر پگاه» صاحب این نشان شدند.
مددی افزود: واحدهایی که موفق به اخذ این نشان میشوند، میتوانند در زمینه صادرات غذای حلال به کشورهای مسلمان و کشورهای غیر مسلمان فعالیت خود را توسعه دهند.
او تصریح کرد: براساس قانون، سازمان ملی استاندارد ایران بهعنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال است و این پروانه را برای برخی از واحدهای تولید کننده متقاضی که شرایط لازم را داشته باشند، صادر میکند.
به گفته وی استان همدان دارای بیشترین محصولات حلال در کشور است و اطلاع رسانی مستمر به واحدهای تولیدی و صنعتی برای بهره مندی از پروانه نشان حلال انجام میشود.
«حلال» نام مجموعه ای از علائم تجاری است که بر روی محصولات غذایی قید میشود.
این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که در دین اسلام آمده و به عنوان یک نشان جهانی از طرف کشورهای اسلامی مطرح شده و بر روی موادی از جمله غذا، دارو، مواد بهداشتی و مواد آرایشی درج میشود.
نظر شما