ایرنا در مسیر آکادمیک‌تر شدن گام برداشته است

سنندج‌ - ایرنا - رییس خانه مطبوعات و رسانه‌های استان کردستان گفت:‌ خبرگزاری ایرنا با تغییر گفتمان و همچنین بیشتر اهمیت دادن به بخش صوتی تصویری و میزگرد نشان داد که در مسیر بروزتر و آکادامیک‌تر شدن پیش رفته است.

به گزارش ایرنا شیروان یاری روز سه‌شنبه در بازدید اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات کردستان از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سنندج اظهار داشت: ایرنا با قدمت خود زیربنایی‌ترین رسانه کشور محسوب می‌شود و تجربه نوع تولید محتوای ایرنا تا چند دهه قبل و با ظهور خبرگزاری‌های دیگر ناآشنا بود.

وی یادآور شد: خبرگزاری ها و ماهیت وجودی آنها تضادی با دیگر رسانه‌های مکتوب ندارد و هدف پوشش برخی رویدادها با سرعت بیشتر است که البته امروز وظایفی گسترده‌تر را هم برعهده گرفته‌اند.

یاری افزود: زیرساخت‌های خبرگزاری جمهوری اسلامی در استان کردستان هم قوی بوده و این رسانه ارتباط و تعامل خوبی با سایر دستگاه‌ها هم دارد.

وی با بیان اینکه نیروهای کارآزموده و متبحری در این خبرگزاری فعالیت می‌کنند اضافه کرد: امیدواریم خبرگزاری‌های مختلف استان تبدیل به یک مدرسه روزنامه‌نگاری شوند و با تربیت خبرنگار نقش مهمی در تقویت این حوزه داشته باشند.

عضو هیات مدیره خانه مطبوعات کردستان و سردبیر هفته نامه محلی سیروان خواستار آسیب شناسی تناسب و ارتباط میان ایرنا و جامعه مخاطب شد و گفت: این خبرگزاری باید گستره اثرگذاری مخاطب خود را به روستاها و حواشی شهرها برساند.

یاری تاکید کرد: خانه مطبوعات کردستان جناحی و سیاسی نیست و تشکلی کاملا صنفی محسوب می‌شود که در راستای اساسنامه خود به تمام خبرنگاران و روزنامه‌نگاران عضو خدمات ارائه می‌دهد.

وی ضمن تقدیر از سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی برای تعیین نیرویی جوان، توانمند و بومی برای سمت مسوولیت مرکز کردستان افزود: هم اکنون ایرنا کردستان در بین خبرگزاری‌های استان جایگاه خوبی دارد و خروجی‌های تولیدات این مرکز قابل قبول است.

یکی دیگر از اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات استان کردستان هم در این بازدید گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی سرمایه‌ عظیم ملی محسوب می‌شود و همیشه تاثیرات مهمی بر حل مشکلات کشور داشته است.

منصور اولی یادآور شد: فضای رسانه‌ای این چند رنگی و وجود دیدگاه‌های مختلف را می‌طلبد تا رسانه‌های متفاوت بتوانند ابعاد مختلف رویدادها را با نگاه خود بازتاب دهند.

وی با بیان اینکه خبرگزاری جمهوری اسلامی در چارچوب خود موفق عمل کرده است افزود: رهبر معظم انقلاب هم این خبرگزاری را دست بزن نظام نامیده است بنابراین نباید آن را دولتی خواند.

عضو هیات مدیره خانه مطبوعات کردستان و سردبیر بخش فارسی خبرگزاری کردپرس با تاکید بر اینکه با تغییر دولت‌ها هم نباید سیاست‌های این خبرگزاری تغییر خاصی کند، خواستار توجه بیشتر به تقویت امور زیرساختی و تقویت نیروها در خبرگزاری جمهوری اسلامی شد.

یکی دیگر از اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات کردستان هم در این بازدید گفت: اعتبارات مالی خانه مطبوعات محدود است و کمک‌های دولتی و خصوصی ناچیز بوده است.

سید محمدلطیف حسینی نسب اظهار داشت: رسانه‌های استان در تامین ابتدایی‌ترین نیازهای خود مانده‌اند و اهالی رسانه‌ هم درآمد مناسبی ندارند که بر شرایط و فعالیت این ۲ تاثیر زیادی گذاشته است.

وی در رابطه با برنامه‌های جدید اعضای هیات مدیره دوره هشتم خانه مطبوعات کردستان هم گفت: به زودی دوره‌های آموزشی را آغاز می‌کنیم و برگزاری جشنواره مطبوعات کُردی در بهار سال آینده از دیگر برنامه‌های در اولویت ما است.

توفیق مفاخری، گلاویژمرادی، فرهاد شیری، منصور اولی، هژیر الله‌ مرادی، شیروان یاری و سید محمدلطیف حسینی‌نسب اعضای اصلی هیات مدیره دوره هشتم خانه مطبوعات را تشکیل می‌دهند و هیوا محمدپور و کیوان فیروزه‌یی بازرسان این دوره از خانه هستند که در انتخابات ۱۳ بهمن امسال انتخاب شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha