طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های دامی درکهگیلویه و بویراحمد آغاز شد

یاسوج- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح تشدیدکنترل و نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد.

عبدالله بهمنش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:در این طرح مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های دامی، رستوران ها، هتل‌ها،خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی و کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی، کارگاه‌های فرآوری و بسته بندی فرآورده‌های خام دامی  نظارت و کنترل می شوند.


وی افزود: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت دوره‌گردی ممنوع و مردم از خرید این گونه فرآورده‌های غیر بهداشتی با توجه به شرایط خاص کنونی خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این طرح با همکاری تعزیرات حکومتی با افرادی که سلامت مردم را به مخاطره بیاندازند برخورد می شود.

بهمنش از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و یا نیاز به مشاوره دامپزشکی، از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ سازمان دامپزشکی و شماره ۱۳۵ تعزیرات حوکمتی موارد را گزارش دهند.


طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد  از ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۹ آغاز و تا پایان ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ با ۱۶ اکیپ ثابت و سیار بهداشتی دامپزشکی در مناطق مختلف این استان ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha