سیدعلی موسوی روز یکشنبه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا به نامگذاری امسال به عنوان «تولید، پیشتیبانیها و مانع زداییها» اشاره کرد و افزود: در سال جدید ستاد رفع موانع تولید شهرستان آماده همکاری و رفع موانع و پشتیبانی از تولیدکنندگان است.
وی همچنین ظرفیتهای شهرستان در حوزه کشاورزی را نیز یادآوری کرد و اظهار داشت: برنامهریزیهای سال گذشته در زمینه توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی، امسال عملیاتی میشود تا محصولات کشاورزی برای مردم منطقه ارزش افزوده مناسب داشته باشد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که امسال شهرک صنایع تبدیلی کشاورزی در این شهرستان راهاندازی شود و بیان کرد: سرمایهگذارانی نیز برای این منظور اعلام آمادگی کردهاند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه ادامه داد: همچنین برای ایجاد و عملیاتی کردن منطقه ویژه اقتصادی نیز پارسال قدمهای اساسی برداشته شده که امسال امیدواریم نهایی شود.
موسوی راهاندازی فاز ۲ شهرک صنعتی مراغه از دیگر اقدامات امسال برای پشتیبانی و حمایت از تولید عنوان کرد و از همه مسئولان خواست تا در مسیر رونق اقتصاد محلی گام بردارند.
وی به طرحها و پروژههای کلنگزنی شده یا افتتاحی سال ۱۳۹۹ نیز اشاره کرد و افزود: پروژههای آغاز شده در مجموعه کاوه سودا، افتتاح واحدهای تولیدی جدید، فعال شدن پروژههای نیمهتمام و بازگشت ۲۰ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید در سال «جهش تولید» از جمله اقداماتی بود که امیدواریم امسال منجر به کاهش مشکلات اقتصادی و نرخ بیکاری و بهبود وضعیت اقتصادی و اشتغالزایی در شهرستان شود.
وی در ادامه با عذرخواهی از مردم شهرستان بابت فشارهای اقتصادی در سال گذشته، بیان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری در حال جنگ هستیم و باید با اتحاد و همدلی در برابر زیاده خواهیهای دشمنان و فشارهای اقتصادی آنان ایستادگی کنیم.
وی اضافه کرد: در سال گذشته علاوه بر کرونا، که اقتصاد کشور را تحت تاثیر خود قرار داده بود شاهد فشارهای مضاعف از سوی استکبار جهانی بر کشورمان بودیم و خوشبختانه در مقایسه با اقتصادهای برتر دنیا اقتصاد کشورمان رشد قابل توجهای داشت.
وی ادامه داد: هر موقع فشار بر جمهوری اسلامی از سوی استکبار جهانی افزایش یافته شاهد همدلی، اتحاد و اتفاق بیشتر مردم کشورمان بودهایم و امیدواریم امسال نیز شاهد موفقیتهای بیشتر در حوزههای مختلف باشیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه همچنین از همکاری مردم و مسوولان شهرستان در سال گذشته قدردانی کرد و تداوم این همکاری در سال جدید را خواستار شد.
مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجانشرقی قرار دارد و مجموع تولیدات بخش کشاورزی آن سالانه ۶۰۰ هزار تن است که عمده آن مربوط به سیب، آلوچه، محصولات زراعی و عسل میباشد.
مراغه- ایرنا- معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه گفت: با جذب روزافزون سرمایهگذاران، برای کاهش مشکلات اقتصادی و نرخ بیکاری تلاش خواهیم کرد تا ۱۴۰۰، سال شکوفایی اقتصادی این شهرستان باشد.
اخبار مرتبط
-
ظرفیتهای مراغه برای جهش تولید
مراغه - ایرنا - نامگذاری امسال به نام جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، فرصتی برای استفاده…
نظر شما