مدیر موزه جامع هرمز شناسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیش نیازهای ایجاد این موزه از آذر سال گذشته با همراهی مدیرکل میراث فرهنگیُ گردشگری و صنایع دستی و جمعآوری آثار آغاز شد.
سهراب قلندری با بیان اینکه این موزه دارای بخش های مختلفی است، گفت: افزون بر ۱۰۵ شی تاریخی مکشوفه متعلق به جزیره هرمز از زمان صفویه تا قاجاریه به همراه نقشههای تاریخی خلیج فارس در بخش تاریخی نگهداری میشود.
وی ادامه داد: خاک جزیره هرمز دارای حدود ۸۰ نوع کانی است و به همین مناسبت بخش کانی شناسی برای آشنایی علاقه مندان با طبعیت و جغرافیای این جزیره دایر شده است.
وی اضافه کرد: برای شهدای جزیره نیز بخش خاصی دایر شده که در آن تصاویر، آثار باقی مانده از شهیدان مانند پلاک ها و دست نوشته از ۳۸ شهید این جزیره آنجا نگهداری میشود.
مدیر موزه جامع هرمز شناسی بیان داشت: زندگی سنتی مردم جزیره مانند لباس های محلی، سوزن بافی ها و توربافی در بخش مردم شناسی این موزه به نمایش عمومی گذارده شده و در بخش دریانوردی نیز شامل ادوات صیادی، انواع شناورها و وسایل دریانودی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
قلندری اشاره کرد: بخشی نیز برای پوشیدن لباس های سنتی در نظر گرفته شده تا بتوانند خود را در این لباس های زیبا مشاهده کرده و عکاسی کنند.
به گفته وی، بلیت ورود به موزه برای علاقه مندان غیر بومی، ۷۰ هزار ریال، برای بومیان ۲۰ هزار ریال و برای گردشگران خارجی ۲۵۰ هزار ریال بوده و برای کسانی که اشیا به موزه اهدا کرده باشند مانند خانواده شهدا رایگان است.
مدیر موزه جامع هرمز شناسی تاکید کرد: هزینه شناورهای مسافری از بندرعباس و قشم تا جزیره هرمز هم ۳۵۰ هزار ریال است.
نظر شما