غلامرضا قائدامینی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بازرسیها، ۸۰۱ مورد تخلف شناسایی و۷۱۲ پرونده تخلف ثبت و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی، بیشترین تخلفات کشف شده را مربوط به درج نکردن قیمت با ثبت ۳۹۹ تخلف اعلام کرد و گفت: از مجموع تخلفات ۱۴۵ مورد گرانفروشی، ۳۶ مورد رعایت نکردن موارد بهداشتی و مابقی موارد مربوط به سایر تخلفات بوده است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری همچنین از دریافت ۳۸۵ مورد شکایت تلفنی، حضوری و کتبی خبر داد و گفت: از این تعداد ۳۷۷ مورد بررسی و نتیجه آن به شاکیان اعلام شده است.
به گفته قائدامینی ۶۵ درصد شکایات مردمی منجر به تشکیل پرونده شده است.
وی با اشاره کشیک شبانهروزی بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در ایام نوروز، افزود: این نظارتها بر اصناف کشیک و به ویژه بر فعالیت کشتارگاهها و توزیع گوشت مرغ در استان است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: مسئولیت نظارت بر بازار و اصناف استان را ۴۰ بازرس از سازمان صمت و ۸۰ بازرس قرارگاه ۱۷ ربیع در استان برعهده دارند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.
نظر شما