به گزارش روز سهشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «سیدجواد احمدی» افزود: طرح نظارتی ویژه نوروز ۱۴۰۰ در راستای نیازهای داخلی و با همکاری نهادها و دستگاههای مرتبط، همدلی و همراهی عموم مردم و با بهرهگیری از حداکثر ظرفیتها و توانمندی بازرسان این سازمان در بازرسی و نظارت دقیق بر چگونگی عملکرد بنگاههای اقتصادی در سراسر کشور اجرا میشود.
وی ادامهداد: این طرح با هدف حفظ تعادل در عرضه و تقاضای کالا و خدمات و تنظیم بازار از نیمه بهمن ماه آغاز و تا تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ تداوم خواهد یافت.
معاون سازمان حمایت، از برخورد سریع و قاطع با اخلالگران بازار در طرح نظارتی نوروز سال جاری خبر داد و گفت: اقدامهای نظارتی براساس پیشبینیهای انجام شده و اولویتهای کالایی تدوین و تاکنون اجرایی شده است.
احمدی تصریحکرد: از مجموع بازرسیهای بهعمل آمده در بخش کالا و خدمات، بیشترین بازرسیها بهطور عمده بر کالاهای اساسی از جمله گوشت مرغ، روغن، شکر و غیره متمرکز بوده تا امکان بروز تخلف در این حوزه کم شود.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت اضافهکرد: از مجموع پروندههای تشکیل شده در این مدت، یکهزار و ۸۹۳ پرونده به تعزیرات حکومتی استانها ارسال و یکهزار و ۶۶۳ پرونده هم در حال آمادهسازی برای ارسال به تعزیرات حکومتی است.
وی در ادامه بر رعایت قوانین نظام صنفی و رعایت حقوق مصرفکنندگان تاکید کرد و گفت: بازرسیهای هدفمند و نظارتهای پیشگیرانه به صورت مستمر پیگیری شده و همزمان با انجام گشتهای بازرسی از بازار، برخورد قانونی با گرانفروشی، کمفروشی و احتکار در سراسر کشور در حال انجام است.
برپایه این گزارش، حضور فعال و گسترده بازرسان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور در اجرای طرح نظارتی نوروز بهمنظور ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و برخورد با تخلفات اقتصادی، از مهمترین اهداف برگزاری طرح نظارتی نوروز ۱۴۰۰ است.
نظر شما