۳۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری خیرساز است

۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۲۱:۳۵
کد خبر: 84279515
۳۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری خیرساز است

شهرکرد -ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت مدرسه‌سازی و فعال شدن مجمع خیران مدرسه‌ساز در استان از سال ۷۷ تاکنون گفت: ۳۰ درصد مدارس استان توسط خیران احداث شده است.

به گزارش ایرنا، فرحناز قائدامینی روز سه‌شنبه در آیین کلنگ‌زنی مدرسه خیری در ناغان شهرستان کیار با اشاره به اینکه از مجموع یک‌هزار و ۹۰۰ مدرسه در استان فعال است، افزود: تهیه اطلس فضاهای آموزشی در استان در اولویت قرار دارد.

به گفته وی، هم‌اکنون ۳۰ درصد مدارس استان تخریبی، ۳۱ درصد به مقاوم‌سازی نیاز دارد.

به گفته وی، با تهیه اطلس فضاهای آموزشی در استان می‌توان در زمینه احداث مدارس در مناطقی که مدرسه وجو ندارد و یا مدارس تخریبی فعال است برنامه ریزی دقیق‌تری انجام داد.

وی به اجرای طرح آجر به آجر به عنوان یکی از بسته‌های تحولی وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح همه افراد با هر میزان سرمایه می‌توانند خیر باشند.

قائدامینی اظهار داشت:توسعه یافتگی کشور در حوزه‌های مختلف مدیون مدرسه و نظام و تعلیم و تربیت است و می‌توان با توسعه نظام تعلیم و تربیت با همت خیران کشور را به جایگاه توسعه یافتگی رساند.

به گفته وی، با تلاش خیران و احداث مدرسه خیرساز مساوات و عدالت آموزشی در کشور برقرار می‌شود تا همه دانش‌آموزان بتوان در یک فضای آموزشی مناسب آموزش ببینند.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین طرح‌های مدرسه‌سازی در استان در چند سال اخیر توسط خیران احداث شده است، گفت: به منظور تکمیل طرح‌های خیرساز سال گذشته ۹۸ میلیارد تومان اعتبار از سازمان برنامه و بودجه به نوسازی مدارس استان اختصاص داده شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به کمبود اعتبارات گفت: خیران در چند سال اخیر در حوزه مدرسه‌سازی فعالیت خوبی داشتند که به دلیل کمبود اعتبارات دولتی تعهد نوسازی به خوبی محقق نشد.

کامران رهی افزود: در سه ماه اخیر ۱۰ تفاهم‌نامه احداث مدرسه خیر ساز در استان منعقد شده است و تاکنون کلنگ‌زنی پنج مدرسه انجام شد.

وی گفت: سال‌گذشته تکمیل ۵۷ مدرسه خیرساز در دستور کار قرار گرفت که از محل اعتبارات دولتی ۱۰ مدرسه تجهیز و تکمیل شد و مابقی با تخصیص اعتبار سهم نوسازی مدارس تکمیل خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان‌های کیار، کوهرنگ، فارسان و اردل در  مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جدید، بر پشتیبانی در حوزه تولید تاکید کرد و گفت: رفع موانع تولید باید در دستور کار مسوولان قرار گیرد.

قدرت‌الله حمزه افزود: نخستین سنگ بنای توسعه و پیشرفت کشور احداث مدرسه و مدرسه‌سازی است که در این حوزه باید از تمام ظرفیت به خصوص ظرفیت خیران به خوبی استفاده کرد.

وی اظهارداشت: مدرسه و نظام تعلیم و تربیت به عنوان خط مقدم انسان‌سازی و تربیت انسان است و باید در حوزه احداث مدرسه همه مردم تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جاری ۲۱۳ هزار و ۲۴۶ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در استان مشغول به تحصیل هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha