جلالالدین صادقی روز یکشنبه به رسانهها اظهار داشت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و توسط جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد توسعهای و مداخلهگر در حوزه اشتغال در حال اجرا است.
وی افزود: براساس این الگو و با انجام مطالعات، ساماندهی، بررسی، استعدادسنجی و توانمندسازی قرار است برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر از متقاضیان مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.
رییس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: سهم استان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ایجاد زمینه اشتغال برای ۴۰۰ نفر است که ۹۰۰ نفر در این طرح ثبتنام کردند.
وی افزود: برای اینکه نارضایتی عمومی ایجاد نشود با پیگیریهای انجام شده توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بقیه افراد ثبتنام شده هم از مزایای طرح استفاده خواهند کرد.
صادقی گفت: هدف از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، توانمندسازی افراد متقاضی راهاندازی کسب و کارهای مشاغل خانگی با تعامل دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی دخیل در اجرای طرح، ارائه خدمات آموزشی، مشاوره حضوری و غیرحضوری به متقاضیان مشاغل خانگی برای اتصال به بازار و ایجاد زیرساختهای بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی، همکاری پیشرانان فعال این حوزه و بنگاههای بالادستی است.
وی تصریح کرد: امروز کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب میشود و قابلیت انجام این نوع کسب و کار در منزل سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلان آنها میشود.
رییس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: از جمله این مزایا میتوان به ایجاد توازن بین مسوولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینههای مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده اشاره کرد.
وی یادآور شد: متقاضیان مشاغل خانگی لازم است متناسب با نوع فعالیت مورد نظر خود در یکی از بخشهای مستقل، زیر پوشش و پشتیبان انجام دهند و باید از مهارت و تخصص کافی برای انجام شغل خانگی مورد نظر برخوردار باشند.
نظر شما