به گزارش روز دوشنبه گروه آموزش و دانشگاه ایرنا، روح الله علینژاد افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای سومین سال متوالی میزبان برگزاری سی و پنجمین جشواره ملی قرآن دانشجویان ایران است.
وی افزود: این جشنواره در هشت بخش برگزار شد و برگزیدگان در ۳۳ رشته رقابت کردند.
به گفته علینژاد، این جشنواره محل رقابت برگزیده شدگان دستگاه های دانشگاهی سراسر کشور است و از این رو، آخرین آوردگاه برای راه یافتگان قرآنی کشور به مسابقات بین المللی قرآن کریم دانشجویان جهان اسلام به شمار می رود.
رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: برگزاری این جشنواره ملی از سال ۱۳۶۴ آغاز شد و ۲۴ دوره از این جشنواره به صورت دبیرخانه دائم در مجموعه جهاددانشگاهی برگزار شد. پس از آن شورای هماهنگی فعالیت قرآنی دانشگاهیان در مجموعه نهاد مقام معظم رهبری تشکیل و بنا شد میزبانی این جشنواره ملی به صورت گردشی به دستگاه ها محول شود.
وی تاکید کرد: اختتامیه سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور ۲۲ فرورودین ماه ۱۴۰۰ در سال همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
علینژاد گفت: این جشنواره در هشت بخش آوایی، تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ اجزای ۵، ۱۰، ۲۰ و کل رشته ها، دعاخوانی، مناجات و رشته تواشیح برگزار شد. بیشترین میزان شرکت کنندگان در بخش معارفی جشنواره بوده است که این بخش نیز در هشت رشته شکل گرفته است.
این مقام مسئول عنوان کرد: برگزیدگان در هر رشته سه نفر و در مجموع ۱۳۰ نفر هستند که جوایز نقدی و لوح تقدیر دریافت می کنند.
رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزرای بهداشت و علوم، رئیس نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، همچنین روسای دانشگاههای آزاد اسلامی، پیام نور و دیگر دانشگاههای مشارکت کننده در این جشنواره در مراسم اختتامیه حاضر خواهند بود.
علینژاد در پایان از افتتاح و رونمایی مجمع خادمان قرآن و عترت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور خبر داد.
نظر شما