محمدرضا عمرون روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۳۹۴ پرونده تخلف در سه حوزه کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت و درمان تشکیل شد و متخلفان در اجرای این طرح به پرداخت بیش از ۷۰۳ میلیون و ۵۵۵ هزار ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
وی با اشاره به اینکه تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی تخلفات است،افزود: برای حضور در بازار با سایر مراجع نظارتی در قالب ۴۷ تیم گشت مشترک حاضر و از تعداد ۴۲۷ واحد صنفی بازرسی شد که در این راستا ۴۱ واحد متخلف شناسایی و پرونده تخلف برای آنها تشکیل شد.
عمرون اظهار داشت: ۲۱۶ مورد نیز تذکر در خصوص رعایت قوانین و مقرارت را دریافت کردند و ۱۷۰ واحد نیز بدون تخلف بودند.
وی با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان،از فعال شدن گشتهای مشترک با همراهی سایر دستگاههای نظارتی در استان خبر داد و گفت: این طرح به منظور پیشگیری و برخورد با تخلفات به ویژه در صنوف مرتبط با مایحتاج مردم برای ماه مبارک رمضان اجرا میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری، از مردم خواست تا گزارشهای خود را در خصوص تخلفات اقتصادی به ستاد خبری ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و یا سامانه ثبت شکایات tazirat۱۳۵.ir اعلام کنند.
به گزارش ایرنا، استاندارد میانگین رسیدگی به پروندههای حوزه کالا و خدمات در کشور ۱۸ روز، بهداشت و درمان ۱۷ روز و قاچاق کالا و ارز ۴۰ روز است در حالیکه میانگین رسیدگی به پروندههای حوزه کالا و خدمات در استان ۱۹ روز، بهداشت و درمان ۱۳ روز، قاچاق کالا و ارز ۱۰۵ روز است .
در استان چهارمحال و بختیاری ۶ شعبه تعزیرات حکومتی در شهرهای شهرکرد، بروجن، لردگان، اردل و فارسان و پنج هیات رسیدگی به تخلفات صنفی فعال است.
بیش از ۲۷ هزار واحد صنفی مجوزدار در چهارمحال و بختیاری فعال است.
نظر شما