به گزارش خبرنگار ایرنا، «علی قربانی» روز چهارشنبه در بازدید از روستای گردشگری «قوری قلعه» شهرستان روانسر، افزود: با همت همه مسوولان و دستگاه های اجرایی امروز خدمات رسانی در روستاها به شکل مطلوبی ارایه می شود و روستاییان ما از نعمت آب، برق، گاز، ارتباطات مخابراتی، جاده و سایر خدمات مورد نیاز برخوردار هستند.
وی تاکید کرد توسعه روستایی باید به صورت همه جانبه انجام شود تا موجب بهبود معیشت محلی، توسعه پایدار و ایجاد انگیزه برای روستاییان جهت ماندگاری آنها در روستا شود.
قربانی همچنین در جریان بازدید از غار «قوری قلعه» به عنوان هفتمین اثر طبیعی ملی کشور گفت: ثبت جهانی منطقه اورامانات و توسعه بخش گردشگری این منطقه از دستور کارهای دولت است.
توزیع ۱۳۰میلیارد تومان اعتبار بین دهیاری های استان
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه نیز هدف از این سفر را بازدید از ظرفیت های گردشگری استان و بررسی زیرساخت های لازم برای ثبت جهانی منطقه اوارمانات و کمک به توسعه روستایی استان کرمانشاه عنوان کرد.
«امیر خسروانی» روستای قوری قلعه را از لحاظ گردشگری و عمران و آبادانی از روستاهای شاخص استان دانست و افزود: اقدامات بسیار خوبی توسط شورا و دهیاری در این روستا انجام شده است.
وی ادامه داد: مشارکت و همراهی مردم روستای قوری قلعه روانسر و روستای «دشه» در شهرستان پاوه در عمرانی و آبادانی روستا ستودنی است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمانشاه اضافه کرد: در سال گذشته ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار از منابع مختلف ارزش افزوده و سوخت از سازمان دهیاری ها و شهرداری های کشور جذب و در بین هزار و ۶۶۰ دهیاری فعال استان کرمانشاه توزیع شد.
فرهنگ مشارکت در روستاها باید تقویت شود
فرماندار شهرستان روانسر نیز در این بازدید گفت: توسعه روستایی در سالهای اخیر باعث شده تا میل به سکونت در روستاها در مقایسه با گذشته بیشتر شود.
«سعدی مصطفیزاده» افزود: هرچه فرهنگ مشارکتپذیری در میان روستاییان تقویت شود زمینه توسعه و عمران هر چه بیشتر روستاها نیز فراهم میشود.
بازدید از زمین چمن مصنوعی روستای قوری قلعه و ساختمان مدیریت بحران دهیاری روستای تازه آباد سریاس از دیگر برنامه های سفر معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور به شهرستان روانسر بود.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
نظر شما