۸۲۰ روستای استان کرمانشاه طی سه سال آینده از شبکه آبی پایدار بهره‌مند می‌شوند

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه گفت: طی تفاهم نامه‌ای با قرارگاه جهادی سپاه «قرارگاه امام حسن (ع)» آبرسانی به ۸۴۰ روستا که دارای تنش آبی هستند طی مدت سه سال انجام و این روستاها از یک شبکه آبی پایدار برخوردار می‌شوند.

امیر خسروانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تبریک ایام دهه مبارک فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با بیان اینکه در تابستان سال گذشته به ۶۵۰ روستا در استان با تانکر آبرسانی می‌شد، ادامه داد: پس از عقد این تفاهم نامه این تعداد روستا در سه سال آینده که امسال سال اول انجام این طرح بود از شبکه آبرسانی پایدار برخوردار می شوند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه خدمات رسانی به روستاهای استان در حال انجام است، گفت: در این راستا اکنون ۲ هزار روستا در استان از نعمت گاز بهره مند است و گازرسانی به سایر روستاها نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: وضعیت روستاهای استان در حوزه گازرسانی مطلوب است به گونه ای که در دورترین روستاها عملیات گازرسانی انجام شده و تا پایان سال آینده هیچ روستایی در استان از گاز بی‌بهره نخواهد بود.

خسروانی با بیان اینکه از ۲ هزار و ۵۹۵ روستای دارای سکنه در استان یک هزار و ۸۲۰ روستا که بیش از ۲۰ خانوار در آنها ساکن اند دارای دهیاری هستند، افزود: دهیاری ها خدماتی مانند دفع آب های سطحی، جمع آوری و دفع زباله، خدمات محیط زیستی، جدول گذاری، بهبود عبور و مرور، کانال های دفع سیلاب و روشنایی معابر را در روستا ها انجام می دهند.

وی ادامه داد: عمده مشکل روستاهای کرمانشاه پراکندگی و عدم تمرکز جمعیت در آن هاست؛ در استان روستاهای با جمعیت بالای یک هزار نفر زیاد نیست و همین پراکندگی باعث شده تا خدمات رسانی به همه روستاها به صورت مطلوب و یک دست انجام نگیرد.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه گفت: اگر جمعیت در یک مکان متمرکز باشد خدمات رسانی بسیار راحت تر است؛ به طور مثال اگر به جای خدمات رسانی به ۸۲۰ دهیاری به ۱۰۰ دهیاری خدمات رسانی شود به دلیل تمرکز جمعیت قطعا نتیجه بهتری حاصل می شود و این پراکندگی آسیبی برای خدمات رسانی به روستاها است.

خسروانی با بیان اینکه یکی از کارهای شاخصی که برای بهبود خدمات رسانی به روستاها انجام شده این است که دهیاری هایی بزرگی که توان فنی، اجرایی، چارت و دهیار تمام وقت در اختیار دارند به عنوان دستگاه اجرایی شناخته می شوند، بیان کرد: این دهیاری ها از این پس می توانند به صورت مجزا با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها مبادله موافقت نامه انجام دهند و به عنوان دستگاه اجرایی پروژه های عمرانی را در روستا ها انجام می دهند.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه افزود: در دهه مبارکه فجر بیش از ۲۱۰ پروژه با اعتبار ۷۳۰ میلیارد ریال توسط دهیاری ها در روستاهای استان افتتاح می شود؛ این خدمات رسانی ادامه دار خواهد بود و مردم از آنها بهره مند خواهند شد.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است که ۲۵ درصد آنها در روستاها زندگی می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha