به گزارش ایرنا، رحمت صادقی روز شنبه در اولین جلسه شورای دانشگاه کردستان اظهار داشت: یکی از عوامل موثر و مهم در توسعه کمی و کیفی دانشگاه، منابع مالی و بودجه است که بودجه سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش چشمگیری داشت، بطوریکه اعتبارات هزینهای دانشگاه از یکهزار و ۳۴۰ میلیارد ریال در سال گذشته به ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ رسید.
وی با بیان اینکه این اعتبار ۶۲.۷ درصد رشد دارد که بالاترین افزایش بودجه در میان دانشگاه های کشور بوده است، افزود: در سال گذشته علاوه بر جذب ۱۰۰ درصد اعتبارات هزینهای دانشگاه، در لحظات آخر سال هم مبلغ ۴۳ میلیارد ریال بودجه مازاد بر ۱۰۰ درصد اخذ و بواسطه آن بخش زیادی از مطالبات و معوقات دانشگاهیان پرداخت شد.
صادقی تاکید کرد: علاوه بر بودجه معمول دانشگاه با رایزنی و همچنین در سفرهای مقامات کشوری به استان و دانشگاه کردستان بودجه های مازادی اختصاص یافت که از اعتبارات توازن منطقه ای ۱۲۵ میلیارد ریال جذب و صرف پروژه های عمرانی دانشگاه شده است.
رییس دانشگاه کردستان گفت: در سفر رییس سازمان برنامه و بودجه ، ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه های دانشگاه مصوب شد که ۱۰۰ میلیارد ریال آن برای ردیف کتابخانه مرکزی، دانشکده قروه و دانشکده اقتصاد و مدیریت، سه میلیارد ریال برای ردیف تامین فضا و ۱۱۰ میلیارد ریال هم برای پروژه سلف سرویس خوابگاه دختران در نظر گرفته شد.
صادقی اضافه کرد: در سفر معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به دانشگاه کردستان اعتبار ۸۵ میلیارد ریال برای احداث مجتمع مراکز نوآوری دانشگاه و سه میلیارد ریال هم برای حمایت از شرکتهای مستقر در مراکز رشد استان مصوب شد.
وی یادآور شد: در سفر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد ۱۵ خرداد که پیشتر یک خوابگاه با نقشه و معماری عالی برای دختران ساخته بود، مقرر شد که خوابگاهی بسیار با کیفیت از لحاظ امکانات و استحکام برای پسران نیز بسازند.
رییس دانشگاه کردستان اظهار داشت: برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ارزی از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای دانشگاه کردستان اختصاص یافت.
صادقی با بیان اینکه بیش از ۶۰ میلیارد ریال بودجه برای پرداخت وام دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویان جذب شد، افزود: از محل اعتبارات استانی موافقت نامه برای ۲ طرح شامل خوابگاه دانشجویی و انتقال آب رودخانه قشلاق به داخل دانشگاه منعقد شد.
وی گفت: برای کمک به زمین ورزشی روباز خوابگاه خواهران، زمین ورزشی روباز خوابگاه پسران، تجهیز سالن ورزشی شماره ۴، تعمیر و ارتقای خوابگاهها، ارتقای سلف سرویس، پروژه های فناوری، مرکز مشاوره ومرکز کنسولی بیش از ۳۰میلیارد ریال اعتبار جذب شده است.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما