سید مرتضی مدنی روز شنبه در خصوص این طرح در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با هدف نظارت و کنترل بر بازار اقلام اساسی نظیر برنج، روغن، گوشت، شکر و نیز خرما، زولبیا و بامیه و سبزیجات در آستانه ماه مبارک رمضان اجرایی شد.
وی اضافه کرد: در این طرح واحدهای صنفی عرضه کننده کالاهای اساسی با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف بازرسی و نظارت می شوند و با تخلفاتشان برخورد می شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: این طرح در استان با فعالیت گشتهای نظارتی در ۲ نوبت صبح و عصر اجرا و پروندههای تخلف طرح ضیافت خارج از نوبت رسیدگی می شود.
مدنی از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد تخلف در بازار، از طریق تماس با سامانه ۱۳۵ اداره کل تعزیرات حکومتی یا شماره ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع رسانی کنند.
ادارهکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی در ۱۴ شهرستان این استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری، اداره مستقل دارد.
در هر اداره تعزیرات حکومتی یک شعبه و در شهرستانهای تربتحیدریه، سبزوار و نیشابور ۲ شعبه صلاحیت عام رسیدگی به تخلفات اقتصادی، بهداشتی و دارو و درمان را دارند.
حوزه صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی، رسیدگی به تخلفات اقتصادی در حوزه های بهداشتی، دارویی و درمانی و رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز در بخشهای دولتی و غیردولتی است.
بر اساس قانون تعزیرات حکومتی رسیدگی به تخلفاتی شامل گرانفروشی، کمفروشی و تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه، درج نکردن قیمت، اختفا و امتناع از عرضه کالا، صادر نکردن فاکتور، اجرا نکردن ضوابط قیمتگذاری، اجرا نکردن تعهدات واردکنندگان و تولیدکنندگان در قبال دریافت ارز و خدمات دولتی، نداشتن پروانه کسب یا بهرهبرداری، فروش اجباری و اعلام نکردن موجودی در حوزه های یاد شده بر عهده سازمان تعزیرات حکومتی است.
نظر شما