سرهنگ جواد جهانشیری روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: با شکایت یکی از شهروندان مشهدی مبنی بر کلاهبرداری از وی در حوزه رمزارز، موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: شاکی از طریق یکی از دوستان خود علاقهمند به سرمایه گذاری در حوزه رمزارز شده و در گام اول سه میلیارد ریال در این زمینه سرمایهگذاری کرد، سپس با رویت کیف پول دیجیتالی و آشنایی با نحوه کار آن با گرفتن مشاوره مبلغ ۲۰ میلیارد ریال دیگر برای سرمایه گذاری در این بخش اختصاص داد اما در نهایت متوجه شد رمزارز معرفی شده در بازار ناشناخته و نامعتبر است.
رییس پلیس فتا خراسانرضوی گفت: با توجه به مستندات به دست آمده و بررسی کیف پول دیجیتالی شاکی مشخص شد رمزارزهای خریداری شده هیچگونه ارزشی نداشته و جعلی بوده است.
وی افزود: متهم اصلی شناسایی و با هماهنگی قضایی به پلیس فتا منتقل شد و پس از اعتراف برای تعیین تکلیف به دادسرای جرایم رایانهای معرفی گردید.
سرهنگ جهانشیری ادامه داد: سادهترین راه برای کلاهبرداری، ایجاد و بازاریابی پروژه جعلی برای فروش یک ارز دیجیتال بیارزش به افراد ناآگاه است، بنابراین کاربران فضای سایبری فریب تبلیغات و لفاظی های برخی افراد سودجو را در این خصوص نخورند و قبل از دارابودن دانش و آگاهی لازم در حوزه رمزارز وارد این حوزه نشوند.
نظر شما