۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۶
کد خبرنگار: 1452
کد خبر: 84291366
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

زیرزمینی شدن فعالیت برخی باشگاههای ورزشی همدان

۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۶
کد خبر: 84291366
زیرزمینی شدن فعالیت برخی باشگاههای ورزشی همدان

همدان- ایرنا- اعلام وضعیت قرمز و اعمال محدودیت‌های کرونایی باعث شده تا برخی باشگاه‌های ورزشی برای فرار از آسیب‌های اقتصادی ناشی از تعطیلی اجباری، فعالیت خود را به صورت زیرزمینی ادامه دهند.

به گزارش ایرنا دستگاه ورزش همدان هفته گذشته در راستای اعمال محدودیت‌های کرونایی با هدف پیشگیری و کاهش آمار مبتلایان اعلام کرد که تمام فعالیت‌های ورزشی در اماکن ورزشی خصوصی و دولتی تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.

سخنگوی ورزش و جوانان همدان در این باره گفت: فعالیت تمامی رشته‌های ورزشی در سطح این استان به دنبال قرار گرفتن در وضعیت قرمز کرونایی تا اطلاع ثانوی تعطیل اعلام شد.

حمدالله چاروسایی اظهار داشت: این وضعیت تا زمانی برقرار است که همدان در شرایط عادی کرونایی قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: این تعطیلی‌ها شامل تمامی اماکن ورزشی دولتی، خصوصی و استخرها، سالن‌های سرپوشیده و روباز، باشگاه‌های بدن‌سازی و غیره در استان همدان است.

سخنگوی ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان یادآور شد: در صورت بی‌توجهی متولیان ورزشی به دستورالعمل ستاد ملی کرونا، با آن‌ها برخورد قانونی خواهد شد.

با این حال برخی باشگاه‌های ورزشی که اغلب نیز استیجاری هستند، بدون توجه به دستورات اعلام شده اقدام به ترفندهایی برای فعالیت پنهانی خود و جذب مشتری می‌کنند.

برخی باشگاه‌های ورزشی که اغلب نیز استیجاری هستند، بدون توجه به دستورات اعلام شده اقدام به ترفندهایی برای فعالیت پنهانی خود و جذب مشتری می‌کنند.

این دسته از باشگاه‌های ورزشی سانس‌های خصوصی را تبلیغ کرده و با چندبرابر کردن شهریه‌ها، به صورت اختصاصی و البته به صورت پنهانی فعالیت آموزشی را برای شاگردانشان انجام می‌دهند.

برخی باشگاه‌ها با نصب آیفون تصویری، هر زمان که شاگردانشان مراجعه کنند، مجوز ورود می‌دهند ضمن اینکه شماری از باشگاه‌ها علاوه بر درب اصلی، ورودی دیگر را نیز تعبیه کرده‌اند.

در این بین هستند باشگاه‌هایی که ساعات شبانه را برای فعالیت تمرینی شاگردان خود اختصاص می‌دهند و این فرضیه را دارند که بازرسان در ساعات غیر اداری کمتر مراجعه می‌کنند.

آنان حتی از شاگردان خود می‌خواهند که با خودرو در مقابل باشگاه تردد نکنند و سانس‌های آنان نیز زمانبندی شده است.

مسوولان برخورد قاطع کنند

در این بین شماری از باشگاه‌های ورزشی که همواره به قوانین پایبند هستند، خواستار برخورد قاطع با متخلفان شدند.

شماری از باشگاه داران با گلایه نسبت به فعالیت مخفیانه برخی باشگاه‌ها می‌گویند: فعالیت این دسته از باشگاه‌ها مشخص است و انتظار داریم قانون برای همه یکسان باشد و مسوولان ورزش با آنها برخورد کنند.

آنان اظهار داشتند: وقتی ممنوعیت هرگونه فعالیت اعلام می‌شود، انتظار می‌رود بازرسی‌ها صورت بگیرد تا برخی سواستفاده نکنند و شاهد تمرین‌های زیرزمینی نباشیم.

این عده می‌گویند: بیشتر باشگاه‌های ورزشی که در دسترس هستند، بیشتر زیر ذره بین قرار دارند اما برخی باشگاه‌های ورزشی حاشیه شهر به فعالیت زیرزمینی می‌پردازند.

در واقع آن دسته از ورزشکارانی که برنامه رژیم لاغری دارند، در دوره حجم هستند و یا می‌خواهند تناسب و آمادگی خود را برای دوره پساکرونا و حضور در میادین ورزشی حفظ کنند، همچنان از حضور در باشگاه‌ها استقبال می‌کنند.

به گفته آنان، هر چند باشگاه‌های ورزشی به دلیل تعطیلی ماه‌های اخیر متحمل خسارت‌های سنگین مالی شده‌اند اما این امر دلیل بر زیر پا گذاشتن قوانین نیست.

باشگاه‌ها در صدر خسارت‌های کرونایی

با این حال باشگاه‌ها در صدر خسارت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی اجباری در حوزه ورزش قرار دارند.

حالا با تعطیلی دوباره فعالیت‌های ورزشی، باشگاه‌های ورزشی به خصوص استیجاری متحمل هزینه‌های سنگین از جمله اجاره شده‌اند.

برخی باشگاه داران در این باره می‌گویند: مالکان همه ساله اقدام به افزایش اجاره بها می‌کنند و حالا در نخستین ماه از سال باید شاهد تعطیلی باشگاه باشیم.

به گفته آنان انتظار می‌رود مالکان حال ناخوش باشگاه داران را از تعطیلی و خسارت‌های مالی درک کنند اما غلب نه تنها اینگونه نیستند بلکه افزایش اجاره بها در سال جاری را هم شاهد هستیم.

شماری از باشگاه داران عنوان کردند که میزان اجاره تعیین شده توسط مالکان طی امسال بین ۲۵ تا ۴۰ درصد افزایش یافته که توان پرداخت آن با وضعیت فعلی بسیار سخت بوده و مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

حالا باشگاه داران همزمان با تعطیلی فعالیت‌های ورزشی در وضعیت سردرگمی قرار دارند به طوریکه که برخی از آن‌ها به دنبال تغییر فعالیت شغلی هستند.

در این میان عده‌ای از باشگاه داران برای جبران خسارت‌ و تامین منابع مالی اقدام به راه‌اندازی سانس‌های خصوصی با شهریه‌های بالا کرده‌اند.

البته هر چند حضور در این سانس‌ها اختیاری است اما همچنان گلایه‌هایی بابت اخذ شهریه‌های بالا نیز وجود دارد.

بازدیدهای میدانی و شواهد موجود نشان می‌دهد که سانس‌های خصوصی بین ۳۰۰ تا یک میلیون تومان در ماه تعیین شده و این نرخ‌ها بستگی به مربی و موقعیت باشگاه متغیر است.

از سوی دیگر محدودیت اعمال شده در حضور ورزشکاران هر سانس با توجه به پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی، بالا بردن اجاره بها توسط مالکان باشگاه‌ها و کاهش چشمگیر حضور ورزشکاران و نیز توقع مربیان در

افزایش دستمزدها باعث ایجاد وضعیت نامطلوب در امور درآمدی باشگاه‌ها شده است.

باشگاه داران همچنین خواستار جبران بخشی از خسارت‌ها حداقل با اعطای تسهیلات بانکی شدند، موضوعی که سال قبل اعمال شد و آن‌ها توقع دارند امسال نیز این رویه باتوجه به تعطیلی دوباره باشگاه‌ها، اجرایی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha