به گزارش ایرنا، «قدرت الله ولدی» روز سهشنبه در بازدید از مجموعه تفریحی و توریستی «مینی ورلد» ملایر اظهار داشت: یکی از اهداف مهم ما در سند راهبردی توسعه، تبدیل ملایر از معبر گردشگری به مقصد گردشگری است و در این زمینه طرحهای مهم گردشگری همچون «مینی وُرلد» در دست اقدام است.
وی تکمیل این مجموعه تفریحی و توریستی را عامل مهمی در رشد و توسعه این شهرستان برشمرد و بیان کرد: تمام تلاش ما تامین بخشی از اعتبار مورد نیاز برای این مجموعه گردشگری است تا طی سالجاری شاهد افتتاح بخش عظیمی از این مجموعه باشیم.
فرماندار ویژه ملایر این شهرستان را دارای ظرفیتهای مهم گردشگری، تاریخی و جاذبههای طبیعی دانست که میتوانند آینده اقتصادی و توسعه این شهرستان را تضمین کنند.
ولدی ادامه داد: جاذبههای طبیعی انسان ساخت، مجموعه کاملی از آثار و جاذبههای ارزشمند برای گردشگران داخلی و خارجی است که میتوانند ملایر را با ۲ عنوان جهانی منبت و انگور به عنوان مقصد گردشگری انتخاب کنند.
وی با قدردانی از تلاشهای شهرداری و شورای اسلامی شهر در اجرای مجموعه گردشگری مینی وُرلد ابراز امیدواری کرد: با تکمیل پروژه کمنظیر «مینی وُرلد»، گامهای موثرتری در راستای توسعه این شهرستان برداشته شود.
تکمیل مجموعه مینیوُرلد تا پایان امسال
شهردار ملایر نیز در این بازدید گفت: یکی از اولویتهای شهرداری از ابتدای کار در این دوره شورای اسلامی شهر، اتمام پروژههای نیمهکارهای همچون مجموعه «مینیوُرلد» است که چند سال رها شده بود و شهرداری نسبت به تکمیل المانهای نیمهکاره آن و احداث چندین المان جدید اقدام کرد.
حسین بابایی افزود: در حال حاضر حدود ۱۳ المان تاریخی در مجموعه مینیورلد در دست اجرا و تکمیل است و برای تکمیل این مجموعه از اعتبارات جاری شهرداری هزینه شده است.
وی همچنین از فعالیت ۲۸ اکیپ پیمانکاری در این مجموعه خبر داد و بیان کرد: علاوه بر المانهای قبلی که از دورههای قبلی شهرداری باقیمانده بود و در ۲ سال گذشته کامل شد، در این دوره المانها و بناهای جدیدی همچون اهرام ثلاثه مصر، کاخ خورشید، آبشار نیاگارا، باغ مشاهیر، تاج محل، مجسمههای جزیره استیر شیلی و برج قابوس به این مجموعه اضافه شد و برخی از آنها نیز به اتمام رسیده است.
شهردار ملایر ادامه داد: المانهای جدیدی نیز همچون باغ دولتآباد یزد، چغازنبیل، بوعلی سینا همدان، استون هیج انگلستان و آرامگاه فردوسی قرار است به این مجموعه توریستی و گردشگری اضافه شود و عملیات عمرانی این پروژهها در این مجموعه آغاز شده است.
بابایی ابراز امیدواری کرد: بخش عظیمی از این مجموعه تفریحی و توریستی تا پایان این دوره به اتمام برسد و درباره منابع مالی این مجموعه نیز با شورای اسلامی شهر به توافق رسیدهایم.
به گزارش ایرنا، مجموعه تفریحی، توریستی و گردشگری با وسعت ۴۸ هکتار در شمالی ترین نقطه شهر ملایر در دست اجرا است و تاکنون آثار شاخصی همچون تخت جمشید، برج پیزا، پل ورسک، آکروپلیس، برج ایفل، تاج محل، سیوسه پل، اهرام ثلاثه مصر، نیمتنههای شیلی، آرامگاه حافظ و خیام، کاخ خورشید، دیوار بلند چین، برج قابوس، گنبد کابوس، آبشار نیاگارا، باغ مشاهیر و سردیسهای مشاهیر ایران و جهان، میدان شهدا و المانهای شهدای خلبان در این مجموعه نصب شده و یا در حال تکمیل است.
نظر شما