نوربخش داداشی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گلستان از عصر امروز با عبور امواج کوتاه ناپایدار، شاهد رشد ابر و بارش پراکنده و در برخی نقاط رعد و برق خواهد بود و فردا نیز احتمال وزش باد شدید در مناطق ساحلی استان وجود دارد .
وی افزود : هر چند تا پایان فروردین شاهد روزهای تمام ابری در برخی شهرهای استان خواهیم بود اما این ابرها به بارش مناسبی که کم آبی اراضی و دغدغه کشاورزان را برطرف کند منجر نخواهد شد.
ده ها هزار هکتار از اراضی بندرترکمن و گمیشان در غرب تا نوار مرزی گنبد و مراوه تپه در شرق گلستان همه ساله زیر کشت گندم و جوی دیم قرار میگیرد و حاصلخیزی این زمین ها در کنار آب و هوای مطلوب به تولید محصولات با کیفیت منجر می گردد.
بارش اندک باران در پاییز و زمستان سال گذشته و افزایش غیرمنتظره دما موجب نگرانی و ترس از خشکسالی در کشاورزان شد و برگزاری مراسمات دینی و آیینی برای باران خواهی از جمله صدقه باران در سیمین شهر و تعدادی از روستاهای آق قلا را افزایش داد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان هم گفت: با توجه به کاهش رطوبت خاک و کاهش بارندگی ها، کشاورزان گلستانی در اولین فرصت مزارع گندم، جو، کلزا و چغندرقند خود را آبیاری کنند.
محمدرضا عباسی اظهار داشت: با توجه به میزان بارندگی در سال زراعی گذشته و جاری، مزارع کشاورزان گلستان نیاز به آبیاری دارند.
روز گذشته گرگان با ۲۰ درجه خنکترین و مراوه تپه با ۲۶ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه گلستان بود
استان گلستان دارای ۲۸ مرکز باران سنجی برخط و ۱۴۰ مرکز ایستگاه هواشناسی است.
نظر شما