حجت الاسلام "علی مراد کیانی" روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، از اجرای این پویش به مناسبت ماه مبارک رمضان در استان همدان خبر داد و اظهار داشت: در این پویش با استفاده از ظرفیت های مردمی و شبکه تبلیغ در هر محله شهر یا روستا مشکلات شاخص آن بررسی و رسیدگی می شود.
وی با بیان اینکه ماه رمضان، فرصتی برای امیدآفرینی و حل مشکلات مردم محله توسط خود آنهاست گفت: این پویش به همت بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی ایجاد شده و پایگاه بسیج، هیات امنای مسجد، هیاتهای مذهبی، کانون فرهنگی هنری مساجد، گروههای جهادی و امام جماعات محور و پایه کار هستند.
رییس تبلیغات اسلامی شهرستان همدان با اشاره به اینکه هدف این پویش تنها توزیع بسته های معیشتی نیست خاطرنشان کرد: در این پویش قصد داریم مردم را دعوت و تشویق کنیم که از فرصت ماه مبارک استفاده کرده و هر فردی مساله و مشکل را در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، خانوادگی و آسیبهای اجتماعی در محله خود حل کنند.
حجت الاسلام کیانی با اشاره به اینکه توزیع بسته های معیشتی در بین نیازمندان تنها یکی از اهداف این پویش است عنوان کرد: رسیدگی به مسائل معیشتی خانواده های بیبضاعت، اشتغالزایی و راهاندازی کارگاه های تولیدی خرد و مشاغل خانگی، زمینهسازی ازدواج جوانان محله و تهیه جهیزیه و رسیدگی به خانوادههای مبتلا به کرونا از جمله مسائلی است که در این پویش می توان به آنها پرداخت.
وی با بیان اینکه اجرای این پویش رقابتی را در سطح مساجد سطح کشور ایجاد خواهد کرد اظهار داشت: علاقه مندان برای شرکت در این پویش تا پایان ماه مبارک رمضان با ارسال عدد ۱ به سر شماره ۵۰۰۰۱۷۵ میتوانند گزارشهای خود را ارسال کنند.
رییس تبلیغات اسلامی شهرستان همدان اعلام کرد: پس از حل مساله با کمک مردم، آن فرد یا گروه، گزارشی از اقدامات و برنامههای خود را در سایت مهرواره ثبت خواهد کرد و در مرحله نخست در سطح شهرستانها برترین ایدهها و بهترین مسالههای حل شده در قالب جشنواره شهرستانی، انتخاب میشوند و هدایایی برای تشویق به این افراد تقدیم خواهد شد.
حجت الاسلام کیانی گفت: این برنامه در سه مرحله شهرستانی ( اول تا سوم تیر)، استانی (۱۰ تا ۲۰ تیر) و کشوری ( ۲۵ تیر تا ۶ مرداد) برگزار خواهد شد و اختتامیه جشنواره نیز در ایام عید قربان تا غدیر پیشبینی و برای برگزیده ملی ۲۰۰ میلیون تومان جایزه در نظر گرفته شده است.
نظر شما