به گزارش ایرنا علی جهانی میر روز چهارشنبه به رسانه ها اعلام کرد: به منظور جبران خسارت های ناشی از سیل فروردین ۹۸ ، بانک کشاورزی لرستان ۳۰ هزار و ۹۷۰ فقره کمک بلاعوض به مبلغ یکهزار و ۳۰ میلیارد ریال و چهار هزار و ۹۵۱ فقره تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ ۸۶۵ میلیارد ریال به خسارت دیدگان ناشی از سیل پرداخت کرد.
وی ادامه داد: در مجموع ۳۵ هزار و ۹۲۱ نفر از هم استانی های سیل زده از این مساعدت ها بهره مند شدند.
جهانی میر ادامه داد: ۱۱ هزار و ۳۰۵ میلیارد ریال اعتبار در قالب ۲۳ هزار و ۹۲۴ فقره تسهیلات، پارسال توسط بانک کشاورزی لرستان پرداخت شده که ۹۱.۱ درصد این تسهیلات به بخش کشاورزی و فعالیت های وابسته بوده است.
وی افزود: بیشترین تسهیلات در بخش دام و طیور به مبلغ بیش از سه هزار و ۹۱۲ میلیارد ریال و در بخش زراعت بیش از ۲ هزار و ۹۲۱ میلیارد ریال پرداخت شد.
وی پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون را اولویت های اعتباری بانک کشاورزی دانست افزود: با پرداخت یکهزار و ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی، یکهزار و ۳۰۹ دستگاه ماشین آلات و ابزار کشاورزی شامل۴۷۱ دستگاه تراکتور، ۲۰ دستگاه کمباین و ۵۴۸ دستگاه انواع ادوات و دنباله بندها در اختیار کشاورزان استان قرار گرفت.
جهانی میر بیان کرد: افزایش ۵۲۹ میلیارد ریالی مبلغ این تسهیلات و رشد ۹۶ درصدی نسبت به پایان سال ۹۸ ، نقش بسیار موثری در ارتقای کمی و کیفی تولیدات و جهش تولید در بخش کشاورزی استان دارد.
وی با اشاره به تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی در راستای حمایت از سنت پسندیده ازدواج گفت: سال ۹۹ در شعب بانک کشاورزی استان ۵۵۶ فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ ۲۸۷ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.
مدیر بانک کشاورزی لرستان صدور کشاورز کارت را اقدامی برای حمایت از کشاورزان دانست و افزود: شعب بانک کشاورزی استان در سال ۹۹ تعداد چهار هزار و ۲۵۵فقره کشاورز کارت به مبلغ ۴۶۰ میلیارد ریال صادر کردند.
جهانی میر با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه خود اشتغالی تبصره ۱۶ در استان گفت: در راستای حمایت از مشمولین بند "ب" تبصره ۱۶سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، پارسال ۲۱۵ فقره تسهیلات به مبلغ ۹۸ میلیارد ریال به افراد تحت پوشش این نهادهای حمایتی پرداخت و زمینه اشتغال ۱۷۰ نفر فراهم شد.
وی در ادامه تصریح کرد: شعب بانک کشاورزی لرستان سال گذشته بیش از ۵۵۹ میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸(ماده ۵۲) به ۲۴۶ نفر متقاضی احداث گلخانه و پرورش گیاهان دارویی و همچنین متقاضیان سرمایه در گردش زیربخش های مختلف پرداخت کردند.
وی با اشاره به پروژه خرید تضمینی گندم از کشاورزان اعلام کرد: در سال ۹۹ بیش از ۲۸۸ هزار تن گندم به مبلغ هفت هزار و ۲۲۹ میلیارد ریال از کشاورزان خریداری شده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان با تاکید بر همراهی و مساعدت این بانک با بدهکاران بخش کشاورزی اظهار داشت: با جذب یکهزار و ۳۲۲ میلیارد ریال از بند«خ» ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه کشور، ۱۴ هزار و ۶۳۷ فقره از تسهیلات کشاورزان استان به مبلغ سه هزار و ۹۴۳ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.
جهانی میر افزود: بر اساس مفاد بند «ل» تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۸ نیز با جذب ۳۱۶ میلیارد ریال، ۲ هزار و ۴۰ فقره از پرونده بدهکاران بانک به مبلغ ۵۲۳ میلیارد ریال تعیین تکلیف و تسویه شده است.
وی گفت: بانک کشاورزی با حمایت و هدایت طرح های راکد و بدهکار به دنبال احیا و بازگرداندن این واحد ها به چرخ تولید بخش کشاورزی است و در این راستا ۲۵ فقره ملک به ارزش ۲۶۰ میلیارد ریال در استان تعیین تکلیف گردید.
وی بیان کرد: از این تعداد هشت فقره به ارزش ۲۰۶ میلیارد ریال واحد تولیدی می باشند که از طریق واگذاری به فعالان اقتصادی احیا شده و به چرخه تولید بازگشتند.
جهانی میر با اشاره به اینکه در حال حاضر صندوق بیمه کشاورزی، تنها حمایت کننده از کشاورزان خسارت دیده در مقابل حوادث قهری در کشور می باشد افزود: در سال زراعی گذشته (۹۹-۹۸) به بیش از ۹ هزار و ۳۷۹ نفر از بیمه گذاران تحت پوشش که از حوادث قهری متحمل خسارت شده اند بالغ بر ۱۶۴ میلیارد ریال غرامت پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: در سال زراعی جاری که از مهرماه ۹۹ آغاز شده است بیش از ۶۱ هزار نفر از تولیدکنندگان بخش کشاورزی اقدام به خرید بیمه نامه کشاورزی کرده اند و این صندوق نیز بیش از ۱۳ میلیارد ریال غرامت به ۴۳۱ نفر از بیمه گذاران خسارت دیده پرداخت کرده است.
سیل فروردین ۹۸ بیش از یکهزار میلیارد تومان به زیربخش های بخش کشاورزی لرستان خسارت زد.
نظر شما