ظفر افشون، جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: از لحاظ سرمایهگذاری نیز ۱۵۷ درصد و از نظر درصد اشتغال هم ۵۳ درصد رشد را در این زمینه طی مدت مذکور شاهد بودهایم.
او ادامه داد: بر این اساس استان فارس در زمینه صدور جواز تاسیس واحدهای صنعتی در کشور جزو سه استان برتر کشور است.
وی تصریح کرد: در زمینه صدور پروانههای بهرهبرداری نیز در استان فارس با صدور ۳۴۸ واحد در سال ۹۹ از لحاظ تعداد پروانه بهرهبرداری رشد ۲۱ درصدی، از لحاظ اشتغال رشد ۱۴ درصدی و از نظر سرمایهگذاری ۴۷۶ درصدی را نسبت به سال ۹۸ شاهد بودهایم که مهمترین دلیل این رشد را میتوان راهاندازی واحدهای بزرگ صنعتی دانست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس افزود: در خصوص نمودار درصد صدور مجوزهای مورد تقاضا آنچه که باید مد نظر قرار داد این است که این آمار مربوط به کل مجوزها در تمام حوزهها بوده و نیاز به تفکیک دستگاهی دارد.
افشون افزود: علت ضرورت تفکیک دستگاهی مجوزها نیز این است که از آنجا که در زمینه تقاضای برخی مجوزها از جمله مجوز تجاری، جایگاه سوخت و درمانگاه با افزایش و ازدیاد تقاضا مواجه هستیم در حالی که در برخی از این حوزه ها در استان تا چهار برابر استاندارد واحد فعال وجود دارد و برای جلوگیری از ورشکستگی واحدهای فعال فعلی، نیاز به صدور مجوز جدید نیست.
وی گفت: ر عین حال در صدور جواز واحدهای تولیدی استان فارس جزو استانهای برتر است و در این زمینه تا پایان سال ۹۹ برای تمامی متقاضیان جواز تاسیس صادر شده است و میانگین صدور جوازها نیز کمتر از سه روز بوده است.
او ادامه داد: بررسیها نشان میدهد که استان فارس سال گذشته در زمینه صدور جوازهای تاسیس، ایجاد اشتغال و جذب سرمایهگذاری بالاتر از استانهایی با جمعیت مشابه قرار داشته و وضعیت مطلوبی در این حوزهها داشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس افزود: فارس یک استان خدماتی است و بیشترین سهم اشتغال آن مربوط به بخش خدمات است که میبایست صدور مجوزها در این حوزه با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود.
افشون تصریح کرد: در زمینه صدور مجوزها در حوزه صنعت، معدن و تجارت که تصمیم گیرنده دولت است فارس جزو سه استان برتر کشور است اما در بخش اصناف تصمیم گیری با اتاق اصناف و اتحادیهها است و آنها تصمیم میگیرند که به کدام تقاضا پاسخ مثبت و کدام تقاضا پاسخ منفی دهند.
وی اضافه کرد: البته اتاق اصناف و اتحادیهها نیز معتقدند در هر رسته شغلی چند برابر ظرفیت واقعی جواز تاسیس صادر شده و لذا در صدور مجوزهای جدید تلاش میکنند که به واحدهای قبلی آسیب وارد نشود.
افشون تصریح کرد: آن جا که صدور مجوزها در اختیار دولت است میکوشیم که موانع را به حداقل ممکن برسانیم و با برگزاری جلسات مختلف با حضور دستگاههای صادر کننده مجوز فعالیت، در جهت تسهیل امور گام برداریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، ضمن انتقاد از برخی گزارشهای خلاف واقع در خصوص جایگاه استان فارس در زمینه صدور جواز تاسیس گفت: تهیه و انتشار چنین گزارشهایی بدون کسب نظر و دیدگاه مسئولان و صاحبنظران و آن هم در سالی که یک انتخابات مهم پیش رو داریم جز تخریب دولت، دلسرد کردن مردم و ایجاد ناامیدی در جامعه هدف دیگری را دنبال نمیکند.
افشون افزود: در این شرایط سخت که کشور و استان با مشکلات ناشی از تحریمهای ظالمانه و بیماری کرونا مواجه است باید به جای سیاه نمایی و بد جلوه دادن کارنامه عملکرد دولت، به دنبال امیدآفرینی در جامعه و بین مردم باشیم.
معاون استاندار فارس:
صدور جواز تاسیس واحدهای صنعتی در فارس ۵۷ درصد رشد داشت
۲۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳
کد خبر:
84297273
شیراز- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به صدور ۲ هزار و ۵۰۹ جواز تاسیس واحدهای صنعتی در سال ۹۹ در این استان گفت: این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۸ از لحاظ تعداد ۵۷ درصد رشد داشته است.
اخبار مرتبط
-
رییس سازمان صمت فارس:
سرمایهگذاری در بخش صنعت فارس یک هزار و ۸۸ درصد افزایش یافت
شیراز-ایرنا- رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان فارس گفت: میزان سرمایهگذاری در بخش…
-
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری فارس:
صدور مجوزهای بینام روند سرمایهگذاری را در فارس شتاب میبخشد
شیراز- ایرنا- مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری فارس، با اشاره به اقدامات انجام…
نظر شما