به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی شجاعی روز یکشنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان خراسان شمالی که با حضور معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به صورت ویدو کنفرانس برگزار شد اظهار داشت: اعتبار اختصاصی به معاونت امور زنان ناچیز است و برای گره گشایی مشکلات زنان به خصوص توانمندی سازی این قشر نیاز به اعتبار بیشتری است و به نظر می رسد با اعتبار این حوزه در سال جاری افزایش یابد.
نماینده عالی دولت در استان خراسان شمالی افزود: کمبود اعتبار حوزه توانمند سازی بانوان در این استان به حدی است که یک بانوی مدد جوی با گذشت حدود دو دهه همچنان مددجو باقی می ماند و این در حالیست که باید با افزایش اعتبار این حوزه برای توانمند سازی بانوان و خروج آنها از فهرست مدد جویان اقدام کرد.
شجاعی ایجاد ۶ پارک اختصاصی ویژه بانوان، ساخت سالن های ورزشی اختصاصی و افزایش نرخ سوادآموزی را از عملکرد خوب استان خراسان شمالی در راستای توانمند سازی بانوان و توجه به نیازهای این قشر بیان کرده است.
وی افزایش مشارکت اقتصادی بانوان را یکی از شاخص های اصلی توجه به این قشر در استان با هدف توانمند سازی بیان کرد.
استاندار خراسان شمالی همچنین در این نشست خواهان تامین اعتبار مورد نیاز برای ساخت هنرستان فنی و حرفه ای شبانه روزی برای بانوان در شهرستان مرزی راز و جرگلان از سوی معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری شد.
شجاعی اظهارداشت : حدود ۱۲ هکتار زمین برای ساخت هنرستان فنی و حرفه ای شبانه روزی شهرستان مرزی راز و جرگلان اختصاص یافت.
وی با اشاره به رشد چهار درصدی سواد بانوان استان خراسان شمالی میانگین سواد در بین بانوان این استان را ۹۷ درصد اعلام کرد.
استاندار خراسان شمالی گفت: هم اینک نرخ مشارکت اقتصادی بانوان نسبت به کشور بالا است و توانسته ایم در برخی از حوزه ها نیز از جمله افزایش نرخ سواد آموزی بانوان نسبت به کشور از رشد خوبی برخوردار بوده ایم.
راه اندازی ۶ بوستان ویژه بانوان
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی گفت: در حال حاضر ۶ بوستان ویژه بانوان در استان خراسان شمالی وجود دارد و سه بوستان جدید نیز در دست ساخت قرار دارد.
ملیحه یغمایی در این نشست افزود: پنج بوستان فعال ویژه بانوان در استان خراسان شمالی در سال گذشته ساخته شد.
وی برنامه استان را در حوزه اشتغال بانوان، توجه به مشاغل خانگی و خرد بیان کرد و اظهار داشت: هم اکنون نرخ مشارکت اقتصادی این استان رتبه سوم کشوری را دارد و نرخ بیکاری زنان نیز روند کاهشی به خود گرفته است.
وی در خصوص سامانه رصد و پایش شاخصهای سند ارتقای وضعیت بانوان و خانواده نیز گفت: در این استان ۹ سند تدوین شد که هشت سند شهرستانی و یک سند استانی است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی برند سازی چهار محصول تولید بانوان را از دیگر کارکردهای این حوزه در راستای توانمند سازی این قشر بیان کرد.
استان خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۸ درصد از آنها را بانوان تشکیل می دهند.
نظر شما