فرمانده سپاه قمر بنیهاشم(ع) چهارمحال و بختیاری از برپایی نقاهتگاه بیماران کرونایی در شهرکرد و آمادهسازی این نقاهتگاه ۲۰۰ تختی خبر داد.
سردار علیمحمد اکبری روز دوشنبه در دیدار از مراحل آمادهسازی نقاهتگاه بیماران کرونایی در شهرکرد افزود: این نقاهتگاه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل آموزش و پرورش، هلال احمر، اورژانس، بسیج جامعه پزشکی و معاونت بهداشت و درمان و قرارگاه دفاع زیستی سپاه قمر بنیهاشم(ع) در مرکز استان آماده شده است تا در صورت نیاز و ضرورت مورد استفاده قرار گیرد.
وی اظهار داشت: طبق ابلاغ فرماندهی کل سپاه پاسداران به سپاههای استانی، معاونت بهداشت و دفاع زیستی سپاه قمر بنیهاشم(ع) و بسیج جامعه پزشکی استان نیز نقاهتگاه تجهیز شده و آمادگی برای پذیرش بیماران را دارد.
اکبری افزود: تاکنون از این نقاهتگاه با توجه به اینکه اماکن بهداشتی و بیمارستانهای استان ظرفیت کافی را تاکنون داشتهاند، استفاده نشده است اما به دلیل جهش ویروس کرونا و تکمیل شدن ظرفیت بیمارستانها، نیاز به استفاده از این نقاهتگاهها پیشبینی شده است.
وی، با بیان اینکه در سطح شهرستانها نیز نقاهتگاههای توسط مجموعه سپاه با همکاری سایر دستگاهها آماده شده است، گفت: یک سالن نیز بهعنوان نقاهتگاه عمومی در مرکز استان پیشبینی شده است.
فرمانده سپاه قمر بنیهاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با تقدیر از عوامل و کادر ستاد کرونای استان، از مردم خواست دستورالعملهای بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت کنند تا نیازی به استفاده از این نقاهتگاهها نباشد.
وی گفت: در مراسمات عمومی، شادی و عزا، مهمانیهای خانوادگی، احتمال انتقال این بیماری بیشتر است و باید دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا رعایت شود.
فرمانده سپاه قمر بنیهاشم(ع) در ارتباط با طرح ملی شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: از ابتدای اجرای این طرح، موفقیتهای بسیار خوبی را بدست آمده است که از اول آذرماه سال گذشته تا پایان سال با موفقیت اجرا شد و حدود ۹۰درصد در استان چهارمحال و بختیاری موفقیت داشت، اما بعد از ایام تعطیلات نوروز متاسفانه با جهش یافتن ویروس کرونا این وضعیت تغییر کرد که امید است با همان اقداماتی که در مرحله اول طرح شهید سلیمانی داشتیم، شیوع ویروس را مهار کنیم.
دورههای آموزش مبارزه با آفات به کشاورزان در حال برگزاری است
مسوول بسیج مهندسین کشاورزی چهارمحال و بختیاری از برگزاری دورههای آموزش مبارزه با آفات در سطح استان خبر داد و گفت: این دوره آموزشی در سال تولید، پشتیانیها و مانع زداییها، برای یاری رساندن به تولیدکنندگان محصولات کشاورزی برگزار میشود.
سرهنگ موسی عسگری افزود: به همین مناسبت در تفاهمنامه منعقده بین بسیج مهندسین کشاورزی با جهادکشاورزی در قالب طرح ملی "بسیج، همگام با کشاورز"، دورههای آموزشی مبارزه با آفات در سطح استان شروع شده است.
وی گفت: در دوره آموزشی ۲ ماهه، که در فروردین و اردیبهشت ماه اجرا میشود، کشاورزان استان با روشهای مبارزه با آفات و جوندگان در مزارع سطح استان آشنا میشوند.
عسگری افزود: هماکنون هفت کانون بسیج مهندسین کشاورزی با ۱۵ تیم از مهندسان، کارشناسان و تحصیلکردگان رشتههای کشاورزی در سطح استان با بسیج مهندسان کشاورزی در اجرای این طرح همکاری میکنند.
نظر شما