«محمد ارغوان» روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سلامت مردم مهمترین اولویت در واحدهای قنادی است و در شرایط سخت کرونایی فعلی هیچ گونه اغماضی با متخلفان در زمینه تهیه و عرضه انواع شیرینی به خصوص زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان نخواهیم نکرد.
او با بیان اینکه بیشتر قنادی ها دارای کارگاه هستند و پخت و بسته بندی شیرینی را خودشان انجام می دهند، خاطرنشان کرد: تهیه و حمل و نقل زولبیا و بامیه از محلی دیگر برای این دسته از واحدهای صنفی ممنوع است.
رئیس اتحادیه قنادان همدان گفت: چنانچه کارگاهی قصد عرضه زولبیا و بامیه به دیگر قنادی های سطح شهر را دارد باید از خودروهای یخچالدار و دارای کد بهداشتی استفاده کند و جعبه ها نیز درون صندوقچه های مخصوص حمل شود و هرگونه تخلف در این زمینه، پیگرد قانونی دارد.
وی با اشاره به فعالیت غیرقانونی کارگاه های زیرزمینی برای تولید و عرضه زولبیا و بامیه در ماه رمضان، به شهروندان توصیه کرد: از خرید این نوع شیرینی از سوپرمارکت ها و میوه فروشی ها اجتناب کرده و برای حفظ سلامتی خود فقط از قنادی های معتبر خرید کنند.
ارغوان از مردم خواست زولبیا و بامیه را فقط از قنادی ها دارای پروانه کسب تهیه کنند زیرا این واحدها به طور مستمر از طرف ماموران بهداشت رصد و پایش میشوند.
او به نرخ گذاری زولبیا و بامیه در همدان نیز اشاره کرد و گفت: قیمت ۳۶ هزار تومان برای هر کیلوگرم زولبیا و بامیه با بالاترین کیفیت در قنادی های درجه یک و مناطق بالای شهر و ۳۲ هزار تومان در قنادی های درجه ۲ در سایر مناطق شهر تعیین و مصوب شده که فروش با قیمتی بیشتر از این نرخ گرانفروشی محسوب می شود.
رئیس اتحادیه قنادان همدان تصریح کرد: این قیمت برای مخلوط زولبیا و بامیه و یا به صورت مجزا یکسان است و در هیچ نقطه ای از شهر تفاوتی در این نرخ وجود ندارد.
وی از شهروندان همدانی خواست در صورت مشاهده گران فروشی و هر گونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۲۴ و شماره تلفنهای ۳۸۳۲۱۱۲۷ و ۳۸۳۲۱۱۲۸ به بازرسان اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
به گفته ارغوان، در حدود ۲۳۰ قنادی در شهر همدان فعالیت دارند که روزانه به طور متوسط ۲۰۰ کیلوگرم زولبیا و بامیه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در این واحدهای صنفی تولید و عرضه می شود.
نظر شما