به گزارش روز جمعه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از پایگاه خبری ساینس، مطالعات مختلف اثر بخشی انواع ویتامین و تغذیه سالم را در کاهش احتمال ابتلا به کرونا تایید کردهاند. بر اساس مطالعات انجام شده، انواع ویتامین، امگا ۳ و باکتریهای پروبیوتیک با تقویت سیستم ایمنی بدن در این امر نقش دارند.
مطالعات هنوز مصرف ویتامین خاصی را برای کاهش احتمال ابتلا به عفونت کووید ۱۹ تایید نکرده است، ولی محققان بر این باورند مصرف ویتامین به میزان کافی و باکتریهای پروبیوتیک میتواند با تقویت بدن، به خوبی با ویروس مبارزه کند.
پروبیوتیکها باکتریهای خوب دستگاه گوارش به ویژه معده و روده هستند. این باکتریها در حین فرآیند هضم زنده میمانند و برای سلامتی بسیار مفید هستند و با تقویت سیستم ایمنی بدن، جذب مواد مغذی و حفاظت در برابر اختلالات گوارشی، از امراض مختلف جلوگیری میکنند.
بر اساس مطالعات انجام شده، مزایای پروبیوتیکها فراتر از سلامت معده و روده است و به ویژه این باکتریهای مفید میتوانند در سلامت زنان نقش مهمی ایفا کنند.
علاوه بر سلامت روده و معده و سیستم گوارش، سلامت تیرویید، جلوگیری از عفونتهای زنانه و مسائل موبوط به باروری تنها بخش از مزایای پروبیوتیکها هستند. پروبیوتیکها بدن را در مقابل پاتوژنها محافظت میکنند و با سلامت میکروبیوم معده و تریلیونها میکروارگانیسمی که در آن وجود دارد، بر سلامت عمومی بدن موثر هستند.
تغذیه سالم مهمترین رکن برای حفظ سلامتی در دوران پاندمی است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.
ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه همهگیر (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد؛ اما ارزیابیهای این سازمان ویروس کرونا را «همهگیر جهانی» شناسایی و اعلام میکند.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران درگیر پاندمی ویروس کووید ۱۹ هستند.
نتایج این مطالعه در نشریه BMJ Nutrition Prevention & Health منتشر شده است.
نظر شما