واسطه‌ها در زنجیره کشتار و توزیع گوشت قرمز در کرمانشاه حذف می‌شوند
عکس آرشیوی است

کرمانشاه- ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اعلام اینکه زنجیره خرید، کشتار و توزیع گوشت قرمز استان اکنون کاملا سنتی و نیازمند اصلاح رویه است، گفت: با کمک دستگاه‌های ذیربط، در حال تدوین مدلی برای ماشینی‌کردن این چرخه و حذف واسطه‌ها هستیم.

به گزارش ایرنا، بهزاد باباخانی عصر سه‌شنبه در حاشیه بازدید از ۲ کشتارگاه دام کرمانشاه، افزود: شهرستان کرمانشاه اکنون دارای ۲ کشتارگاه دام است که در برهه‌های زمانی مختلف یکی از آنها فعال و دیگری غیرفعال بوده است و این موضوع از یک طرف به بخش خدمات و اشتغال ضربه زده و از طرف دیگر به دلیل رقابتی نبودن کشتار، موجب ورود واسطه‌ها و افزایش قیمت گوشت قرمز برای مصرف کننده شده است.

وی اظهار داشت: کشتارگاه بیستون نیز پس از تغییر و تحول مدیریتی و واگذاری به بخش خصوصی با مشکلاتی در ارایه خدمات مواجه شده که نیازمند رسیدگی است و بر این اساس و حسب تاکیدات استاندار، جلساتی برای فعالیت همزمان، رقابتی و عادلانه کشتارگاهای شهرستان کرمانشاه و منطقی‌سازی قیمت گوشت قرمز تشکیل شده و این موضوع بزودی ساماندهی خواهد شد.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با وجود اینکه قطب دامداری کشور محسوب می شود و سالانه هزاران راس دام مازاد آن به خارج از کشور و استان‌های دیگر صادر می شود، ولی به دلیل وجود واسطه ها و برخی مشکلات دیگر گوشت آن از دیگر مناطق دیگر کشورمان گرانتر است.

در استان کرمانشاه سالیانه ۴۰ هزار تن گوشت قرمز و ۷۵ هزار تن گوشت سفید تولید می شود که از این تولیدات سالیانه ۱۰ هزار تن گوشت قرمز و ۱۲ هزار تن گوشت سفید (مرغ) مازاد بر مصرف به سایر استان ها ارسال می شود.

این استان ۲ کشتارگاه بزرگ بیستون و ماهیدشت را دارد و با اینکه مسیری که گوشت از دام زنده تا کشتارگاه و قصابی طی می کند به دلیل ذبح بهداشتی و نیز نظارت دامپزشکی مطمئن ترین مسیر برای در دسترس قرار دادن گوشت سالم است اما این کار هزینه هایی را نیز به قیمت تمام شده گوشت اضافه می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha