به گزارش روز پنج شنبه ایرنا به نقل از «رویترز»، در حال حاضر اندونزی با هدف یافتن این زیردریایی، ۶ کشتی جنگی، یک بالگرد و هیاتی متشکل از ۴۰۰ تن را به محل حادثه اعزام کرده است.
پیشتر نیز سنگاپور و مالزی کشتیهای کمکی خود را برای یافتن زیردریایی اندونزیایی «کی. آر. ای نانگالا-۴۲۰» اعزام کردهاند. این زیردریایی تصمیم داشت به اعماق آب در حوالی جزیره بالی عزیمت کند.
به گزارش ارتش اندونزی، این زیردریایی روز چهارشنبه ( ۲۱ آوریل)، هنگامی که در حال مانور در شمال جزیره بالی بود، ناگهان ارتباطش با مرکز فرماندهی متوقف شد و تاکنون سیگنالی از آن مخابره نشده است.
بنابر اعلام برخی از گزارشهای خبری، این زیردریایی زمانیکه میخواست وارد عمق بیشتری از دریا شود، ارتباط خود را با مرکز فرماندهی از دست داده است.
براساس بیانیه وزارت دفاع اندونزی، در زیردریایی گمشده در مجموع ۴۹ خدمه، یک فرمانده و سه متخصص تسلیحات حضور داشتند.
به گفته مقامات اندونزی زیردریایی گمشده برای حفظ فشار در حداکثر عمق حدود ۲۵۰ متر ساخته شده است.
عملیاتی دشوار و پیچیده
به گزارش پایگاه خبری «گاردین» در انگلیس، «پیتر داتون» وزیر دفاع استرالیا در تماس تلفنی با «پرابووو سوبیانتو» همتای اندونزیایی خود خواستار پیوستن این کشور به عملیات تجسس زیردریایی شده است.
به گفته وزیر دفاع استرالیا، عملیات تجسس زیردریایی مفقود شده بسیار دشوار و پیچیده است و این کشور آمادگی دارد هر گونه کمکی را در اختیار اندونزی قرار دهد.
بر پایه این گزارش، در حال حاضر اندونزی شماری از کشتیها خود را که مجهر به تجهیزات جستجو در اعماق دریا هستند را به محل حادثه اعزام کرده است.
این زیردریایی که در سال ۱۹۷۷ میلادی در آلمان ساخته شده و به صورت رسمی از سال ۱۹۸۱ به ارتش اندونزی پیوسته است و یکی از قدیمی ترین زیردریاییهای این کشور به شمار میآید.
گفتنی است این زیردریایی اخیرا برای تعمیرات اساسی به کره جنوبی فرستاده شده بود و بعد از دو سال پهلو گرفتن، در سال ۲۰۱۲ مجددا به آب انداخته شد.
نظر شما