به گزارش ایرنا، حجتالاسلام احمد حاتمیان روز شنبه در نشست خبری تشریح برنامههای ماه رمضان اظهار داشت: با توجه به محدودیتهای جدی که شرایط شیوع ویروس کرونا برجامعه ایجاد کرده بخشی از فعالیتها و اقدامات فرهنگی را محدود و حتی به تعطیلی کشانده است.
وی افزود: برنامههای زیادی برای ماه مبارک رمضان از سوی این سازمان پیشبینی شده که با توجه به شرایط موجود فقط برخی از آنها که عمدتا قرآنی است، قابلیت اجرایی دارد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان افطاری وحدت ومقاومت را یکی از این برنامهها اعلام کرد و گفت: این طرح در چهار شهرستان سنندج، سقز، مریوان و سروآباد برگزار میشود و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
حجتالاسلام حاتمیان اضافه کرد: درقالب این طرح نشستهای فرهنگی، هنری و قرآنی با علما و روحانیون برگزار شده و پس از آن نیز مراسم افطاری برپا خواهد شد، ضمن اینکه برنامههای این طرح با محدودیت تجمع و رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود.
تجلیل از خانههای قرآنی اهل سنت
وی تجلیل و تکریم از خانههای قرآنی فعال اهل سنت را یکی دیگر از برنامههای ماه مبارک رمضان اعلام کرد و گفت: این برنامه ملی بوده و قرار است از ۱۱۰ خانه قرآنی اهل سنتدر کشور تجلیل شود که سهم استان کردستان در این زمینه ۱۷ مورد است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان افزود: در حال حاضر۳۱۰ خانه قرآنی در استان وجود دارد که مورد آن در سامانه تبلیغات اسلامی ثبت بوده و مابقی بصورت سنتی فعالیت قرآنی دارند و همچنین ۴۰ موسسه قرآنی تحت اشراف و مدیریت اتحادیههای قرآنی است.
حجتالاسلام حاتمیان با بیان اینکه در قالب این برنامه از مدیر خانههای قرانی مورد نظر تجلیل و بین قاریان عضو امسابقه برگزار خواهد شد،اضافه کرد: هدف از برگزاری این برنامه تشویق و ترغیب به گسترش برنامههای قرانی بوده و از اول ماه مبارک آغاز شده است.
طرح ۳۰ روز ۳۰ خبر
وی برگزاری طرحی با عنوان ۳۰ روز ۳۰ خبر را یکی دیگر از برنامهها اعلام کرد و گفت: برای اجرای این طرح۴۵ قاری برتر استان به مرکز معرفی شده که در میان آنان ۳۰ نفر انتخاب شده و هر روز با یکی از این افراد در مرکز گفتگو انجام و در قالب خبر منتشر میشود.
حجتالاسلام حاتمیان معرفی ۲ قاری برتر آیات به سیمای مرکز و ضبط صدای آنها و پخش در سیمای ملی، ساخت ۲ کلیپ قرانی با حضور دو قاری برجسته استان در آبیدر و برگزای مهرواره محله همدل را از دیگر برنامههای ماه رمضان اعلام کرد.
وی همچنین به برنامههای پیشبینی شده این سازمان برای سال جاری اشاره کرد و گفت: مساله اول در برنامهریزیهای امسال موضوع محوری است و برای این مهم نشستهای هماندیشی برای شناخت مسایل کلان استان انجام شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان افزود: مسأله محوری و برنامهریزی برای موضوعهای مشخص که از نشستهای اندیشه وزان بدست آمده در سال جاری مورد توجه قرار میگیرد، ضمن اینکه در برنامهها ازظرفیتهای مردمی استفاده شده و ازفعالیت سازمانهای مردمنهاد، کانونها و سازمانهای قرآنی و فرهنگی حمایت میشود.
وی استفاده از چهرههای علمی و فرهنگی و هنری تاثیرگذار در برنامهها، فراگیر بودن برنامهها نسبت به کل جمعیت استان ومدیریت تعاملی با سایر نهادهاو دستگاهای فرهنگی را از دیگر برنامههای امسال اعلام کرد.
نظر شما