مجید صفایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مزرعه گردشگری در زمینی به مساحت ۱۷ هزار متر ساخته و برای ۳۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می کند.
وی افزود:گردشگری کشاورزی یکی از انواع گردشگری مبتنی بر فعالیتهای کشاورزی است که در جهت رسیدن بهتوسعه روستایی و ایجاد درآمد ثانویه برای جوامع بومی پیشنهاد میشود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد:گردشگری کشاورزی یا گردشگری مزرعه بهترین راهکار حاضر برای توسعه روستاها و رونق اقتصادی آنها است.
صفایی عنوان کرد: ترویج این نوع از گردشگری میتواند هم کمکی بهبهبود اوضاع زندگی و معیشت روستاییان کشاورز باشد و هم تجربهای متفاوت برای گردشگران اسیر در شهرهای بزرگ و صنعت باشد.
وی با اشاره به اهمیت رونق گردشگری کشاورزی در توسعه اقتصادی روستاها ابراز داشت: از سرمایه گذاران برای ایجاد توسعه زیر ساعتهای گردشگری کشاورزی در مزارع، باغها دام پروریها گلخانههای محل پرورش گل و گیاه و مراکز پرورش طیور حمایت ویژه می شود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایجاد کمپهای عشایری و اقامتگاههای بومگردی با توجه به ظرفیت آب و هوای طبیعی، خوراکیها و غذاهای محلی متنوع در کهگیلویه و بویر احمد می تواند منجر به کسب تجربههایی برای گردشگران و در آمدزایی برای اهالی منطقه شود.
صفایی از شناسایی ۱۴ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویر احمد خبر داد و گفت: توسعه گردشگری روستایی ایجاد کمپهای عشایری، توسعه بومگردی با هدفت رونق اقتصادی در روستاها و جلوگیری از مهاجرت مهمترین برنامههای کاری این اداره در سال ۱۴۰۰ است.
نظر شما