«امید قادری» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمه سلامت استان کرمانشاه آمادگی دارد که با تمام پزشکان و مراکز درمانی که پروانه فعال قانونی داشته باشند، قرارداد همکاری منعقد کند و تنها شرط لازم در این زمینه رعایت شرایط نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک است.
او اظهار کرد: همچنین مطالبات پزشکانی که در طرح نسخهنویسی الکترونیک همکاری دارند بهروز پرداخت میشود به طوریکه هماکنون مطالبات اسفندماه ۹۹ آنان هم تسویه شده است.
قادری عنوان کرد: بیمه سلامت به پزشکان و مراکز درمانی که در طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک همراهی میکنند، درصدی بیش از طلب آنان به عنوان پاداش پرداخت میکند.
به گفته او هماکنون تمام مراکز خصوصی و دولتی درمانی استان به سامانه نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک متصل هستند و آموزشهای لازم برای نحوه استفاده از این سامانه ارائه شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان در ادامه گفت: اعتبار همه دفترچههای بیمه سلامت غیر از صندوق ایرانیان تا آخر شهریور امسال تمدید شده و با توجه به شرایط کرونایی نیازی به مراجعه و درخواست تمدید اعتبار دفترچه های بدون تاریخ اعتبار نیست.
قادری اظهار کرد: همه بیمهشدههای بیمه سلامت میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #۱۶۶۶* در تلفنهمراه خود از تاریخ اعتبار دفترچه درمانی مطلع شوند.
بیمه سلامت کرمانشاه، یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر یعنی ۶۰ درصد از جمعیت استان را در قالب پنج صندوق بیمهای شامل، «صندوق کارکنان دولت»، «صندوق روستاییان و عشایر»، «صندوق بیمه همگانی رایگان»، «صندوق ایرانیان» و «صندوق سایر اقشار» زیرپوشش دارد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.
نظر شما