اللهکرم نصیری روز دوشنبه در نشست شورای آرد و نان چهارمحال و بختیاری افزود: بر اساس گزارشهای بهداشت و درمان، سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین اداره کل استاندارد استان، صنف نانوایان در مقایسه با دیگر اصناف چهارمحال و بختیاری در زمینه رعایت دستورالعملهای بهداشتی مبارزه با ویروس کرونا در پایینترین سطح قرار دارد که لازم است در این مورد با تخلفات صورت گرفته به صورت جدیتری برخورد شود.
وی با اشاره به پایین بودن کیفیت نان تولیدی، تصریح کرد: کارگروهی از دستگاههای متولی و نظارتی تشکیل خواهد شد تا علاوه بر تشدید نظارتها در زمینه ایجاد تهویه مناسب، جلوگیری از تجمع و رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی و دیگر دستور العملهای بهداشتی، به صورت ویژه موارد مرتبط با کیفیت نان را نیز بررسی کند.
نصیری در ادامه به ساماندهی توزیع آرد با همکاری تعاون روستایی و امور عشایر اشاره کرد و یادآور شد: این ۲ دستگاه اجرایی باید هر چه سریعتر مراحل راهاندازی سامانه مورد نظر را به سرانجام برسانند تا انحراف توزیع به حداقل برسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری بر ضرروت انسجام برنامه خرید تضمینی گندم در استان تاکید کرد و افزود: با تجهیز جایگاههای خرید بر اساس ضوابط اعلام شده، امکان سوءاستفادههای احتمالی کاهش مییابد.
نصیری درباره برخی تخلفات صورت گرفته در جایگاههای خرید گندم در سنوات گذشته تصریح کرد: این موارد باید به طور دقیق بررسی شود و اگر مورد تخلف ثابت شود عامل فروش در دوره جدید خرید تضمینی گندم حذف خواهد شد.
وی در خصوص لزوم رعایت استانداردهای ذخیرهسازی گندم در استان گفت: توجه به ذخایر استراتژیک همچون گندم ضروری است و باید حوادث غیرمترقبه را در این مورد لحاظ کرد اما در حال حاضر گندم مورد نیاز استان تا ۴۵ روز آینده تامین شده است.
نصیری اضافه کرد: برداشت گندم در استان خوزستان آغاز شده است و مناطق گرمسیری چهارمحال و بختیاری نیز از نیمه دوم خرداد وارد مرحله برداشت گندم میشوند که با برنامهریزیهای انجام شده برای خرید تضمینی گندم، نگرانی بابت تامین گندم وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، بررسی تاثیر خشکسالی بر میزان تولید گندم، ساماندهی ستاد برداشت و کمیته خرید تضمینی گندم در قالب یک ستاد، ترغیب عاملان خرید به ایجاد توازن در خرید گندم دیم و آبی، درجهبندی کارخانههای تولید آرد و یکسانسازی درصد افت گندم در معاملات مراکز مختلف خرید از جمله موارد مطرح شده در نشست شورای آرد و نان استان بود که اعضای حاضر در مورد آنها به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نظر شما